Baza sportiva pentru locuitorii din Vama

• publicat la: 13 august 2012
Baza sportiva pentru locuitorii din Vama

Locuitorii comunei Vama se pot bucura din data de 12 august de o bază sportivă modernă. Locuitorii au, în sfârşit, un teren unde pot juca tenis, handbal, baschet, minifotbal. Baza sportivă este dotată cu duşuri şi vestiare. Investiţia are o valoare totală de 530 mii lei, finanţare asigurată de la Guvern prin Ordonanţa 7, Consiliul Local asigurând o cofinanţare. Vineri, 10 august a avut loc recepţia tehnică şi economică a lucrărilor, iar duminică, 12 august baza sportivă a fost deschisă oficial pentru public.

 

La evenimentul de deschidere au participat ministrul secretar de stat Stelian Fedorca, primarul localităţii Vama, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Stef, subprefectul Cristian Sasu, cele două echipe din zonă, Ceramica Vama şi Valea Măriei şi locuitorii comunei.

 

Festivitatea de deschidere a cuprins câteva cuvinte de salut din partea primarului Corondan Vasile, secretarului de stat, Stelian Fedorca şi preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef a declarat faptul că este foarte important pentru fiecare comunitate ca prin eforturi comune, indeferent de sursa banilor, că sunt ei din fonduri europene, de la ministere sau de la Consiliul Judeţean sau Local, să se reusească finanţarea unor astfel de proiecte care să deservească populaţia.

 

Primele şuturi spre poartă au fost date de primarul Vasile Corondan şi de preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.

Evenimentul de duminică a continuat cu un meci amical între cele două echipe Ceramica Vama şi Valea Măriei.

Sursa: Consiliul Judetean Satu Mare

Lasati un comentariu