Cei care au votat la referendum,culpabili de complicitate la Lovitura de Stat

• publicat la: 2 August 2012
Cei care au votat la referendum,culpabili de complicitate la Lovitura de Stat

COMUNICAT DE PRESA – UPSC

PRESEDINTELE UPSC STELIAN SIMA,

SE PUNE LA DISPOZITIA PARCHETULUI GENERALAL!

01 august 2012

Subsemnatul Stelian SIMA, in calitate de presedinte executiv al partidului Uniunea Populara Social Crestina, declar pe proprie raspundere, luand act de art. 292 Cp. privind falsul de declaratii, ca impreuna cu colegii de partid din toate filialele judetene, am participat la referendumul din 29 iulie 2012 pentru demiterea presedintelui suspendat.

Mentionez faptul ca toti membrii UPSC au fost informati de hotararea Consiliului Organizatiei Nationale (CON) din 14 iulie 2012, cum ca la referendumul pentru demiterea presedintelui vom vota  „DA” – pentru demitere.

Avand in vedere declaratiile presedintelui Romaniei cat si presedintelui PD-L , in sensul ca referendumul a fost o „lovitura de stat”, un „puci”, si au cerut tuturor cetatenilor cu drept de vot sa nu se prezinte la urnele de vot, sa boicoteze referendumul, numai ca sa nu valideze lovitura de stat,…

Consider ca este de datoria mea si a partidului sa intelegem ca nu am respectat cererea presedintelui nostru, „cea mai inalta demnitate a statului Roman”, fapt pentru care am hotarat sa ne punem la dispozitia organelor de cercetare penala, respectiv Parchetului General, deoarece suntem culpabili la „LOVITURA DE STAT” hotarata in Parlamentul Romaniei si declansata de catre USL.

Asadar, rog Ministerul Public sa ia toate masurile legale cu privire la cercetarea subsemnatului, cat si membrilor UPSC pentru complicitate la „Lovitura de Stat”. Declar pe proprie raspundere ca am votat cu totii „DA”, nu numai am participat la vot, validand astfel  „lovitura de stat”.

Dragi concetateni, este jenant… dar in acelasi timp si dureros,… ca am ajuns sa traim aceste momente incredibile, sa vedem ca democratia in Romania a fost calcata in picioare, chiar subminata!… de insusi Presedintele Statului, cea mai inalta demnitate din stat, prin simplu fapt ca a cerut public, (pe majoritatea posturilor de televiziune), si a-ndemnat in acelasi timp toti cetatenii cu drept de vot, sa nu se prezinte la vot si sa boicoteze referendumul, spunand ca este o „lovitura de stat”. Ce fel de presedinte de stat este acela care isi indeamna poporul sa nu aplice un act civic, o responsabilitate civica si democratica!?  Oare ii era teama de propriul popor !? Daca da, de ce oare !?

In cadrul sedintei Consiliului Organizatiei Nationale UPSC, am concluzionat faptul ca  salvarea democrației poate și trebuie să vină  de la cetățeni, printr-o prezenta masiva la vot. Plecând de la această premisă, în calitate de președinte executiv al Uniunii Populare Social Creștine Stelian Sima considera că acum,  „mai mult ca niciodata”,  este momentul ca toti liderii partidelor politice sa se intalneasca și sa aiba o discutie într-o maniera rece, analitică și așezată, despre „Obligativitatea Votului, de la necesitate la certitudine”, cel putin pentru o perioada de trei mandate si numai pentru cetatenii cu varste intre 18 si 65 de ani.

Presedinte UPSC, Selian SIMA

comentarii

de Horia Măries la 2 August 2012 - 08:53

- Mă autodenunț.
- Am votat.
- Sunt culpabil. Adică vinovat.
- Merit să fiu pedepsit foarte aspru.
- Am contribuit la eșecul (de până azi, dar așteptăm verdictul CCR) al loviturii de stat.
- Rog să mă informați urgent la ce pârnaie trebuie să mă predau, ca să nu mai pierdem vremea, fiindcă time is money.
- În rest, băse poate să mă pupe unde vrea el, fiindcă am făcut duș.

Lasati un comentariu