De miercuri se va circula pe pasajul de la Moftin

• publicat la: 14 august 2012
De miercuri se va circula pe pasajul de la Moftin

Întruniţi în şedinţa săptămânală, membrii Comitetului Consultativ, respectiv prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici şi city-managerul Dan Băbuţ au discutat despre modul de organizare a evenimentelor imediat următoare.

Membrii Comitetului Consultativ au discutat despre organizarea evenimentului prin care se dă în folosintă pasajul de trecere la nivel de cale ferate la Moftin. Podul este dat în folosintă miercuri, 15 august începând cu ora 10:00. Valoarea totala a contractelor este de 11,792,119, 81 lei fara TVA şi este necesar pentru elimentarea staţionării vechiculelor la bariera şi pentru asigurarea unei circulaţii rutiere fluente, reducerea gradului de poluare datorat emanaţiilor de gaze în timpul staţionării autovehicolelor la barieră, realizarea de economie de carburanţi.

Alte evenimente care au făcut obiectul discuţiei au fost Zilele Oraşului Tăşnad, acţiunile organizate cu ocazia praznicului Adormirea Maicii Domnului de la Măriuş şi Festivalul Folclorului Codrenesc.

Deasemnea, în sedinţa de astăzi s-a mai pus în discuţie modul în care pe viitor se vor anunţa eveniemntele ce au loc în oraş prin intermediul afisajelor în oraş. O altă tema prezentată de viceprimarul Marcela Papici a fost referitoare la modul în care se va organiza accesul în Piaţa 25 Octombrie şi numărul locurilor de parcare.

Lasati un comentariu