In memoriam Szabolcs Daniel Pocsi

• publicat la: 27 august 2012
In memoriam  Szabolcs Daniel Pocsi

În seara de 23 august 2012, Szabolcs Daniel Pocsi a părăsit această lume spre alta mai bună.

Familia şi colegii, cu lacrimi în ochi, îşi amintesc de clipele frumoase petrecute alături de el, dar și de poverile pe care Szabi le-a purtat cu vitejie atâția ani.

Cu câteva săptămâni înainte de operaţie, Szabolcs ne spunea cât de grea este intervenția chirurgicală, dar și cât de chinuitoare este recuperarea, o altă verigă a unui lung lanţ de chinuri.

Suntem recunoscători lui Dumnezeu că ni l-a dat pe Szabolcs pentru a învăţa cât de mult merită să lupţi pentru viaţă. Colegul nostru a fost mereu uimitor de curajos, cu toate că suferințele prin care a trecut au fost peste margini de grele. Va rămâne în memoria noastră ca un copil inteligent, energic şi sufletist. Nu a fost niciun moment în care să ne fi gândit că Szabolcs ar putea dispărea, ci credeam cu toţii că va fi alături de noi, fizic sau cu gândul, până departe în viață. Amintirea zâmbetului vioi şi a râsetului plin de viaţă va dăinui fără încetare în sufletele noatre. Îi plăcea să râdă, să facă glume, să se prostească. Iubea viața poate mai mult decât oricare dintre noi. Dacă boala nu s-ar fi manifestat atât de violent, nimeni n-ar fi realizat că dragul nostru coleg e bolnav, pentru că iradia încontinuu  de viață și bună-dispoziție.

Szabolcs nu va fi niciodata uitat, el va rămâne în adâncul sufletului nostru  ca un model demn de urmat, în special datorită curajului de care dădea dovadă când boala îl punea la încercare.

Suntem cu toţii alături de familia Pocsi, oferindu-i tot sprijinul pe care noi, nişte oameni mici cu suflet mare, îl putem oferi.

Elevii clasei a X-a E, Liceul Teoretic Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 27 august 2012 - 21:30

Bunul Dumnezeu să-i odihnescă în pace sufletul nevinovat.
Sincere condoleanțe părinților adânc încercați de soartă.
Mulțumirile noastre cele mai sincere elevilor clasei a X-a E, Liceul Teoretic Carei, pentru minunatele gânduri de aducere aminte.

de Gabi D la 27 august 2012 - 23:10

Condoleante familiei greu incercate!Atat de tanar!…Pacat!

Lasati un comentariu