Minori careieni reţinuţi de Poliţie

• publicat la: 10 august 2012
Minori careieni reţinuţi de Poliţie

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Carei efectuează cercetări faţă de 15 tineri din localitate, cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani, suspectaţi de comiterea a peste 20 de infracţiuni de furt calificat, tâlhărie, violare de domiciliu, tăinuire şi lovire.

Tinerii anchetaţi de poliţişti acţionau în grupuri formate din câte 3 – 4 persoane, având participaţii diferite la comiterea infracţiunilor reţinute în sarcina lor. Din luna noiembrie a anului trecut şi până în prezent, suspecţii au pătruns prin efracţie ori escaladare în locuinţe şi societăţi comerciale sustrăgând diferite bunuri sau au agresat persoane tot în scopul însuşirii pe nedrept de sume de bani, prejudiciul total cauzat ridicându-se la suma de 18.200 lei, poliţiştii reuşind recuperarea a 5.500 lei. Doi dintre suspecţi, M.T., şi P.Ş., de 16 ani, din Carei, care mai săvârşiseră în această perioadă alte 17, respectiv 11 infracţiuni de furt şi violare de domiciliu, au fost depistaţi de poliţiştii de ordine publică, în timpul comiterii unui furt din locuinţă.

Minorii au pătruns fără drept în locuinţa Mariei K. şi au sustras diverse bunuri, proprietara alertând de îndată Poliţia. În consecinţă cei doi suspecţi, ce au persistat în activitatea infracţională, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca azi, 10 august, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de arestare preventivă.

comunicat IJP

Lasati un comentariu