Oportunități de calificare în industria alimentară la Satu Mare

• publicat la: 9 august 2012
Oportunități de calificare în industria alimentară la Satu Mare

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, dl. Adrian Ștef s-a întâlnit în cursul zilei de joi, 9 august 2012 cu  Dragoș Frumosu, managerul proiectului „Calificarea în industria alimentară – o șansă pentru viitor!”.

După încheierea seminarului „Oportunități de calificare în industria alimentară” ce a avut loc la Hotel Dana I din Satu Mare, dl. Adrian Ștef  Președintele Consiliului Județean Satu Mare, a ținut să se întâlnească cu președintele Federației Naționale a Sindicatelor din Industria Alimentară, dl. Dragoș Frumosu, pentru a discuta care sunt modalitățile în care Consiliul Județean Satu Mare se implica în acest demers al școlarizării angajaților prin acest proiect.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef consideră acest poiect deosebit de important prin oportunitățile pe care le oferă considerănd că acest tip de cursuri sunt esențiale în dezvoltarea turismului din județul Satu Mare și din  România în general.

Dl. Adrian Ștef și dl. Dragoș Frumosu au discutat despre frumusețile României și a județului Satu Mare pentru dezvoltarea industriei alimentare și a serviciilor oferite în acest domeniu prin intermediul turismului. Adrian Ştef i-a prezentat președintelui Federației Națională a Sindicatelor din Industria Alimentară, stațiunile Luna Șes și Parcul Balnear de la Beltiug.

În această direcție președintele Consiliului Județean Satu Mare, dl. Adrian Ștef i-a promis dl Dragoș Frumosu faptul că are tot sprijinul său și al Consiliului Județean, pe viitor căutând varianta cea mai bună pentru ca sătmărenii să beneficieze de cele mai bune servicii.

Lasati un comentariu