Băsescu îi minte și pe cei din Comisia de la Veneția

• publicat la: 10 septembrie 2012
Băsescu îi minte și pe cei din Comisia de la Veneția

„Basescu minte precum respira. La intalnirea cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, a declarat, filmat fiind, ca “guvernul a dat ordonante de urgenta care au blocat activitatea Curtii Constitutionale“. Am vazut si auzit aceste cuvinte din gura lui, inregistrand fiind de televiziunile de stiri.

Gasca de la Cotroceni a practicat minciuna si diversiunea pe scara larga si in timpul campaniei pentru referendum. Toate reactiile externe in favoarea lui Basescu s-au bazat pe aceste intoxicari. Iar cei de la Bruxelles si Berlin au inghitit galusca. Acum e rindul Comisiei de la Venetia, organism important al Consiliului Europei.

Daca reprezentantii USL nu prezinta clar argumentele si pasajele de lege care sa demonstreze ca actiunea lor a fost legala si nu pledeaza pentru prioritatea votului cetatenilor in proportie de 87,5 % pentru demitere, atunci soarta lor externa va fi pecetluita definitiv. Vor ramine drept nefrecventabile pentru organismele externe alimentate cu informatii false de la Cotroceni si din alte institutii ce masluiesc toate mecanismele democratiei in favoarea intereselor proprii”.

http://radu-tudor.ro/

comentarii

de Horia Mărieș la 14 septembrie 2012 - 02:45

Pe vremuri, un student arab, stătea la trecerea de pietoni.
Urma să treacă o coloană oficială cu Ceaușescu.
Toată lumea zicea „’CAMAȘ ÎN GURA LUI” .
Arabul a ajuns la concluzia că Ceaușescu mergea cu camaș-ul în gură.
Orice maghiar din Carei ar fi inteles la fel.

Azi, la ora 12:45 eram în Piața Victoriei. Ca pieton.
Mă uitam cu interes la milițienii care dădeau energic din mâini, dirijând circulația și mă miram că dirijările nu corespund cu culorile semafoarelor.

În scurt timp m-am lămurit. Urma să treacă „guvernatorul” României.
Și a trecut…

Când l-am zărit în coloana oficială am tras o înjurătură plină de scârbă și de ură.

Să mori în chinuri, băse!

de salam la 14 septembrie 2012 - 15:08

Sa vina USLinosii la putere
la nevoi si la durere
sa scape tarea de lichele
si sa dea romanului bani de bere
si lui horica de minciunele
sa credem cu drag in ele.

de Horia Mărieș la 14 septembrie 2012 - 15:14

@salam la 14 September 2012 – 15:08

Să-ți trăiască bine franțuzoaicele, boierule! Succesuri!
Îți dedic și o melodie. Cu mult drag. Ți se potrivește, e stilul tău, iar jeluitorul este unul de ai tăi. Florin Salam – „Profită acum”.

http://www.youtube.com/watch?v=NxAbAEVorUY

de salam la 14 septembrie 2012 - 15:54

are baietii spitzari rosii ce stii tu?
ce rost are auauauauauau, ce rost areeee?
ce rost are horica
sa plesneasca a ta vezica
de suparareeeeeeeee
ca jenou are valuareeeeeee
oouououououuouuu ce rost areeeee?

de emil la 14 septembrie 2012 - 17:09

@ nimic de mirare la mitomanul scatofag guvernator. pe cine nu a mintit besescu? asta se minte si pe el, doar nu i-o fi fiind mila sa ne minta pe noi! Si dupa ce nu i-a mai ramas nimic de mintit in Romania, a continuat sa-si largeasca spatiul minciunilor si a trecut si granita. Doar a mintit-o el cu seninatate si pe Merkelreich ca nu exista in constitutie procedura de suspendare a presedintelui. Deci, de ce ne-am mira acum? Pinocchio si Baronul de Munchhausen erau niste incepatori fata de mitomanul scatofag besescu

de emil la 14 septembrie 2012 - 17:22

@salam

la creatiile tale retardate de tip manelistic, de nivel IQ al clasei a IV-a (maximum) este un singur lucru de comentat: daca jeno are valoare, atunci ungurimea de pe canalizarea castelului karolyi este lamentabila.

de emil la 14 septembrie 2012 - 17:26

@ legelista szalami

cam slab nivelul discursului de la nagypuszta! v-a secat imaginatia? se zice ca berea e o bautura fara idei, nu vinul, deci, cum de Szent Orban Borszoda Akademia nu mai creeaza nimic interesant? v-ati luat concediu?

de salam la 14 septembrie 2012 - 17:31

nu mai ocupat asa mult cu voi emilog bozgorutalo szamar. noi la putere este inca negy ani si voi suparare mare in continuare. a baj az hogy voi pacalit deja keitszer romaniai bakaloriat buko elvtarsakat si votat la voi bine la iarna 2012. bucurati-va macar de asta si nu obosit cu suparari. voi furat tzeara aist’ de 2 ori deja, acum in cateva luni va veni haromszor ca-n nepmese. success!

de jiji la 14 septembrie 2012 - 20:08

hi,hi,hi ce szepmese mai traiti voi cu banii furati de la romani si unguri platitori de biruri grele …numa ca fiecare mese are si un the end odata…..
noi dormim bine si o sa fim tot aici sa vedem continuarea……ca pentru voi emanatii sunt evazionistujeno si analfabetufocilaicsika cu camarila lor de postaci…he,he,he ca ei nici nu stiu cum ce se mananca ..a leptopot…de cand stati cu mana intinsa ati uitat sa mai lucrati si credeti ca se poate trai numa din furat…succesuri sa aveti…mare grija la morcov sa aveti !!!!

de emil la 14 septembrie 2012 - 20:53

@legelista szalami

cred ca ai scris ca sa intelegi numai tu. nu cred ca pot sa-mi suprim creierul ca sa cobor la nivelul asta. deci, citeste-te singur!

@jiji,

te …dabija de cum traiesc? daca a scrie aici insemana ca nu lucrezi (hotaraste-te totusi daca cersesc sau fur), atunci nu te compromite scriind aici, printre cei care nu lucreaza, ci du-te si scrie pe videke, fiindca cine scrie acolo, la hartia aia igienica horthysta, sta cu mana intinsa la conducerea locala a udmr care plateste scriitura din impozitele contribuabililor careieni. BdC este finantat din bani privati, nu din sume deturnate de udmr (conducere sprijinita de electoratul udmr, deci acesta din urma este complice cu conducerea pe care o tot alege). La Carei, udmr = hotii! Asta pentru ca udmr decide cum se cheltuiesc banii orasului.
Astept reactia legelista, ca iar m-am luat de unguri! Iar de data asta, de mai multi! Evident, nu am zis nimic de ppmt si nici de pcm, asta ca sa nu puteti zice ca improsc cu noroi toata etnia ungureasca de pe canalizarea castelului Karolyi.

de emil la 14 septembrie 2012 - 21:27

@jiji

imi doresc sa dormiti bine si sa fiti tot aici ca sa vedeti continuarea povestii din nagypuszta legelo teruleten si kornyeke, evident, tot cu primarul vostru in frunte, atunci cand trebuie platite datoriile facute de conducerea ungureasca a orasului. atunci vreau sa va vad cum il aprobati ca si acum! pana atunci, votati-l de cate ori mai puteti, ca pe cand va trebui sa plateasca s-ar putea sa nu-l mai vedeti! Fiindca de data asta nici poprirea pe salariu nu va mai fi suficienta. De fapt, nu va mai fi nici salariu!

de legelo la 15 septembrie 2012 - 10:50

ai inceput sa vorbesti singur jijiemile? doare rau singuratatea plicticoasa de pe buletindeuslinosi?zi-mi cand vor avea iliescu si bombonel poprire pe salarii/pensii dupa jaful imens facut in perioada post comunista?? fogadunk hogy kitersz a valasz elol?

de emil la 15 septembrie 2012 - 13:39

@legelo
au revenit legelistii din concediu? v-a dat ordin conducatorul local al udmr, scatofagul horthyst, sa contraatacati cu postari diversioniste? mai intai ar trebui sa demonstrezi in justitie ca iliescu a furat ceva. daca nici justitia scatofagului besescu, guvernatorul lui barosu si al lui merkelreich in Romania nu a putut dovedi ca iliescu a furat, supozitiile tale raman doar supozitoare, sa ti le bagi in creier ca sa ti se conecteze intelectul la o sursa de inteligenta. cand il vei vedea pe jeno la inchisoare, atunci poate ca se va gasi cineva sa puna poprire pe salariul lui nastase, care tocmai ispaseste o pedeapsa cu inchisoarea, ceea ce nu i se intampla patronului tau adocsalas= evazionist fiscal.
cand vorbesc cu tine, de fapt vorbesc singur. asta din mai multe motive, unul fiind acela ca nu intelegi nimic din ce spun. altul e ca vorbesti ungureste pe un site de limba romana, deci esti nesimtit ca un sovin horthyist de la horthynagypusztailegeloteruleten si kornyeke, hartia igienica horthysta platita si din impozitele pe care le platesc eu. si eu nu dau bani ca sa ma injure horthystii tai. am precizat asta, ca nu cumva sa emiti iar vreo supozitie de genul „pai de unde sa stiu ca poate iti place sa fii injurat. nu se pune ca intelectual esti cantitate neglijabila. vad ca esti preocupat doar de diversiuni, din moment ce nu raspunzi la chestiunea principala.
si aia nu e nici cand merge verestoy la inchisoare sau ministrii aia hoti ai udmr? inchisoarea lui verestoy sau a celorlalti cu ce schimba faptul ca udmr Carei= hoti? cu nimic, udmr Carei ramane tot = hoti.
chestiunea in discutie era ca scatofagul besescu, guvernatorul Romaniei, agatatul de Cotroceni, este un mitoman, in a carui natura minciuna se integreaza atat de firesc, incat nu ai cum sa o inlaturi fara sa distrugi individul. nu ca mi-ar pasa daca ar fi distrus dupa cate a facut.

Lasati un comentariu