Liderul UDMR consideră o greşeală acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea Oltchim

• publicat la: 29 septembrie 2012
Liderul UDMR consideră o greşeală acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea Oltchim

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, la Zalau,că, în opinia sa, acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea combinatului Oltchim a fost o greşeală la care acum trebuie să se găsească o soluţie, informează Agerpres.

“Eu nu înţeleg cum au acceptat să fie prezent la privatizare un astfel de om ca Dan Diaconescu. Punct. A fost o greşeală. După această greşeală trebuie să se găsească o soluţie pentru Oltchim, trebuie să se găsească (o soluţie n.r.) pentru cei care lucrează acolo, dar greşeala cea mai mare a fost că el a fost lăsat să participe la această licitaţie, fără nicio garanţie, fără nicio verificare”, a declarat Kelemen Hunor, prezent la Zalău la şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali.

Hunor a subliniat faptul că Oltchim este o companie importantă, de pe urma căruia trăieşte un întreg oraş şi nu “butic cu trei angajaţi”.

“Totuşi, nu vorbim despre un butic cu trei angajaţi, nu vorbim despre o hală avicolă cu 100 sau  200 de păsări. Vorbim despre o fabrică importantă, vorbim despre un sistem şi un oraş care în întregime sau aproape în întregime trăieşte din Oltchim şi din această fabrică”, a conchis Kelemen Hunor..agerpres.ro

Lasati un comentariu