Maşina Poliţiei tamponată pe b-dul 25 Octombrie

• publicat la: 28 septembrie 2012
Maşina Poliţiei tamponată pe b-dul 25 Octombrie

La data de 27.09.2012, orele 10:27, în afara municipiul Satu Mare, K. Rodica, de 19 ani, din Botiz , conducând autoturismul marca VW Polo, a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure corespunzător intrând in coliziune cu autoutilitara marca Ford Rangers, condusă regulamentar de D. Cezar, de 34 ani, din Alexandria, judeţul Teleorman.

In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a numitului A. Gabriel, de 57 ani, din Alexandria, judeţul Teleorman, pasager în autoutilitara marca Ford Rangers, si rănirea uşoara a conducătoarei auto K. Rodica.

Tot vineri  27.09.2012 , în jurul orei 13.00, în municipiul Carei , a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale , în care a fost implicat un agent de politie.

N. SILVIU , de 59 ani , domiciliat în mun.Satu Mare , în timp ce conducea auto marca VW, în mun. Carei pe B-dul 25 Octombrie , la intersecția cu str. Mărului , datorită  nerespectării unei distanțe de siguranță corespunzatoare , a tamponat din spate autospeciala Dacia Logan , aparținând Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, condusă regulamentar  de un agent de politie, care se afla in timpul serviciului.

In urma accidentului nu au rezultat victime omenești , decât avarierea ușoara a celor doua autovehicule.

Ambii conducatori auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  66  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 17.130lei.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 142  sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.995 lei.

În cadrul  acţiunilor pe linia prinderii ori clarificării situaţiei persoanelor care se sustrag de la răspunderea penală şi clarificarea persoanelor dispărute , în data de 27.09.2012 , lucrători din cadrul Formaţiunii Investigaţii Criminale a Poliţiei Oraşului Tăşnad cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Biroului Urmăriri a I.P.J. Satu Mare, a fost identificat numitul D. VASILICĂ , de 27 ani , domiciliat în comuna Sascut , judeţul Bacău , care posedă mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Gherla , condamnat la 3 ani şi 3 luni închisoare pentru comiterea infracţiuni de furt calificat .

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv a I.P.J. Satu Mare.

comunicat IJP

Lasati un comentariu