7 locuri vacante la Carei

• publicat la: 9 octombrie 2012
7 locuri vacante la Carei

Pentru săptămâna în curs,majoritatea posturilor libere pe piaţa locală a muncii sunt pentru agenţi de asigurare-38 şi confectioner-asamblor articole din textile,224.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare pune la dispoziţia celor interesaţi 441 locuri de muncă în săptămâna aceasta. Majoritatea sunt pentru persoane fără studii superioare. 434 sunt pentru sătmăreni iar 7 pentru careieni.

Din cele 434 de locuri vacante,doar 16 sunt pentru cei cu studii superioare.Se caută ocupanţi pentru un post de asistent medical (studii superioare),un post consilier/expert/inspector/referent/economist in gestiunea economica ,un post inginer electroenergetica,două posturi  inginer mecanic,două posturi inginer mecanic utilaj tehnologic pentru prelucrare la cald,două posturi de contabil şef şi un post inginer textile, pielarie.

Se oferă locuri de muncă pentru 402 persoane cu studii medii şi 16 fără calificare.

Cele mai multe locuri disponibile,respectiv 13, sunt pentru vânzători,tot 13 pentru tâmplar universal,10 ca tehnician electronica,câte 5 ca tamplar mecanic la slefuit şi tamplar mecanic la croit si dimensionat.

Se mai caută muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide- 1,operator confectioner industrial imbracaminte din tesaturi, tricotaje, materiale sintetice-12,operator introducere, validare si prelucrare date-2,operator la masini de tricotat rectiliniu- 5, ospatar (chelner)- 3, muncitor necalificat in industria confectiilor- 10, croitor- 4,electromecanic auto- 2,facturist- 1,gestionar depozit -2,patiser- 1,pregatitor piese incaltaminte- 5 şi presator metale la rece-3.

La Carei,oferta este destul de săracă,predominând cererile pentru mecanici si vopsitor auto.Astfel,Todexim SRL solicita câte electrician şi mecanic auto iar Gul Car SRL,câte un mecanic şi vopsitor auto.

Mai sunt vacante cele 3  locuri de muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii de la  Sălăgean Structures SRL.

www.buletindecarei.ro

Lasati un comentariu