Cărţi pentru pasageri in toate trenurile InterCity

• publicat la: 31 octombrie 2012
Cărţi pentru pasageri in toate trenurile InterCity

CFR Călători va extinde programul librariei online in toate trenurile Intercity ale companiei din 13 noiembrie, a anuntat miercuri compania intr-un comunicat.

Astfel, incepând cu data de 2 noiembrie va avea loc actiunea de echipare a vagoanelor cu cărţi in format clasic si cu e-book-uri (stickere cu coduri QR), asa incât după data de 13 noiembrie in toate trenurile Intercity pasagerii vor beneficia de acest serviciu.

Pentru a veni in intâmpinarea dorintelor celor care preferă să citească in timpul călătoriei cu trenul, CFR Călători si BookLand, librărie online, au incheiat in octombrie un parteneriat, prin care pasagerii vor putea să răsfoiască si să citească gratuit cărţi in tren.

Cele două companii au lansat, din 18 octombrie, un program pilot timp de o săptămâna, in trenurile IC 573 Bucuresti Nord – Galati si IC 572 Galati – Bucuresti Nord, program care s-a bucurat de interesul călătorilor.

Printre titlurile cărţilor pe care pasagerii le vor putea găsi aşezate pe măsuţele din vagoanele de tren se vor număra „Cel mai iubit dintre pământeni” – Marin Preda, „Codul bunelor maniere” – Nadine de Rothschild, „Hoţii de frumuseţe” – Pascal Bruckner, „India picanta” – Patrichi Adelina, „Incă o zi infectă” – Pierre Enckell.

„Acest parteneriat reprezintă un serviciu colateral pentru CFR Calatori, ce va aduce plus valoare transportului cu trenul”, a declarat Stefan Roseanu, directorul general al CFR Călători.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu