Mandate executate pentru falsificatori de monede şi traficanţi

• publicat la: 1 octombrie 2012
Mandate executate pentru falsificatori de monede şi traficanţi

Pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional, în general şi a infracţiunilor grave comise pe raza județului, pentru localizarea şi depistarea persoanelor urmărite, în special pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică  lucrătorii din cadrul structurilor de Investigaţii Criminale Carei și Satu Mare împreună cu lucrători din cadrul Secției 7 Poliție rurală Carei au executat  o serie de activităţi în perioada 28-30 septembrie a.c.,  ocazia cu care au fost pentru  identificați  și depuși în arestul inspectoratului V. Georgel de 26 ani, V. Claudiu, de 20 ani,  N. Sebastian de 24 ani, B. Bogdan de 23 ani, V. Ioan de 36 ani care posedau mandate de  de executare a pedepsei pentru constituire/aderarea la un grup infracțional, falsificare de monedă și înșelăciune  sau complicitate la înșelăciune .

De asemenea,  a fost identificat J. Ioan de 51 ani  care poseda mandat  de executare pentru infracțiuni prevăzute de regimul rutier , iar polițiștii din Tășnad  l-au identificat  pe raza de competeneță pe V. Ioan de 36, care poseda mandat  de executare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În aceeași perioadă a fost identificat de lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale și depus în arestul inspectoratului D. Marian de 34 ani,  urmărit național, care poseda  mandat de executare a pedepsei, fiind condamnat  la 2,6 ani închisoare pentru savârșirea infracțiunilor de trafic de migranți, fals și uz de fals privind identitatea, precum și P. Mihai de 26 ani care poseda mandate de arestare preventivă pentru furt calificat.

comunicatIJP

Lasati un comentariu