Miss şi Mister Boboc 2012 la CT I.Maniu

• publicat la: 27 October 2012
Miss şi Mister Boboc 2012 la CT I.Maniu

O sală arhiplină şi o atmosferă incendiară au fost ingredientele ce au asigurat reuşita  serii de vineri 26 octombrie 2012  rezervată Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu.

Organizatorii au ales ca temă pentru această seară,misterioasa şi atractiva Indie,tărâmul mătăsurilor,al caşmirurilor si al ţesăturilor fine.

Piesele vestimentare purtate de boboci au fost in ton cu tema aleasă astfel că scena sălii festive a fost inundată de purtătoare de  sari-uri multicolore,insoţite de aspiranţii la titlul de Mister Boboc.

Inspirat alese,sari-urile au oferit libertate de mişcare, astfel incât concurenţii au avut posibilitatea să işi afirme abilităţile de dansatori.

Prezentatorii Iulia Bocor şi Dragoş George au moderat evenimentul cu aplomb până la final.

Au concurat pentru râvnitul titlu elevii Miel Ghiţă,Lobonţ Melania,Banyi Rolland,                   Dimand Erika,Vainachi Sebastian,Hurezan Andrada,Haidrich Peter, Haidrich Andrea,Imbuzan Cătălin,Raţiu Beatrix,Dobra Razvan,Grămada Alexandra, Corneanu Petrică,Jucan Denisa.

Din echipa de jurizare a concursului au făcut parte profesorii Lupşa Andrada,Elena Coşarcă, Emilian Fogaş dar  şi foşti câştigători ai titlului de Miss,Steliana Moisa,Nyiran Eduard  şi  Ramona Crişan din partea sponsorilor.

Fiecare concurent a făcut o scurtă prezentare a sa,motivându-şi decizia de înscriere la această competiţie.

Pe lângă probele  de dans,concurentii au avut parte si de probe surpiză,dintre cele mai …inedite: să compună o declaratie de dragoste care să cuprindă cuvintele   iertare,ceapă,penibilă si trompi,să stingă lumânarea de pe capul partenerului cu un pistol cu apă,să culeagă cu magnetul in buzunar monedele de pe jos,să imite 3 animale sau să  scoată  servetele din cutie in 60 de secunde.

Intre probele concursului,pe scenă au evoluat elevi din clasele mai mari( Holczberger Cristina, Mateş Alexandra,Pop Bobi),publicul apreciind cu apaluze la scenă deschisă o scurtă scenetă pusă în scenă de prof.Sidonia Antal cu un grup de tineri actori în devenire ai clasei a X-a .

După îndelungi deliberări,juriul a acordat titlul de Miss şi Mister Boboc 2012 perechii    Jucan Denisa şi Dobra Razvan.Rapiditatea cu care câştigătorii au făcut din tortul oferit  lor de www.buletindecarei.ro o mască de faţă, i-a privat  de clasica poză  de final.

Pe treapta a doua  a podiumului au urcat Gramada Alexandra şi  Corneanu Petrica

iar pe locul 3 s-au situat Lobonţ Melania şi Miel Ghiţă.

redacţia

comentarii

de Laura la 27 October 2012 - 19:10

De ce pentru a atrage atentia trebuie sa dezbracam concurentele cu forme? Abia s-a inceput primul dans al bobocilor si Ups! din greseala i-a cazut haina unei fete.. Pe langa asta, balul a continut probe umilitoare. Ce i-am invatat pe boboci in primul an de studiu ?!

de Ovidiu la 27 October 2012 - 19:12

La Maniu, din pacate este sustinuta cu multe aplauze si strigate de incurajare umilinta! Au fost invitati pe scena catereti care nu aveau nici o legatura cu muzica, astfel pe rand, sala a fost eliberata de spectatori..

de heni la 27 October 2012 - 19:39

la noi a fost anul trecut balu bobocilor cu mulen rouje si nimeni nu a fost suparat ca au fost dezbracaTE fetele

de Elev la 29 October 2012 - 22:53

Nu au existat urmatoarele probe:”să mănânce o banana pusă între picioare,să isi scrie numele cu nasul pe o foaie,sa prezinte in lenjerie intimă,legati la ochi să guste anumite produse”.

de bibicu la 29 October 2012 - 23:23

de cand Elev.ii candideaza la senat ?
nu ar fi mai indicat sa vedeti cu ce se confrunta muritorii de rand din carei ca poate au nevoie de ceva locuri de munca ca sa nu mai stea la coada dupa ajutoare….
e mai tentant un bal de boboci ? sau sunteti doar… in cautare de tineret daca ovidiu oricum nu face fata…

de pensionar la 29 October 2012 - 23:52

Doamna doctor,Decit sa va ocupati cu bobocii si bananele mai bine incercati sa vedeti de sanatatea batrinilor de la locul de munca.
Nu asa veti aduna voturi si nici boicotind Ziua Armatei Romane.
Careienii nu uita asa usor cum ati dori si nici minciuna nu le e pe plac asa ca mare atentie va rugam.
De ce nu ati vorbit elevilor daca tot ati dorit sa va faceti campanie ?
De ce va ascundeti in spatele -bananelor ??

de Special la 30 October 2012 - 16:00

Jos palaria pentru organizatori!!!!! restu gura mica n`ati fost acolo!

de Avocat la 30 October 2012 - 17:44

Acest bal a fost un bal reusit cu mici greseli care or carui profesionist i sar putut intampla sa nu uitam ca organizatorii sunt minori da si au reusit cu eforturi din partea lor sa faca tot ce au putut ca au gresit bobocii si au facut cum au considerat ei ca pot face ei mai bine asta ii altceva dar a fost un bal reusit cu niste greseli care repet orcarui i se putea intampla pentru un bal dedicat copiilor ca de fapt asta ii un bal in care copii se distreaza inpreuna si sa nu uitam aici nui vorba de politica de nimic aici este important ca copii sa se distreze ei nu au nici o vina fiecare are emotii sa iasa cat mai bine si atat fiecare ati comentat aiurea si numai de rau , dupa parerea mea copii sau distrat si nu au fost umiliti ca voi ce ziceti voi ziceti numai de rau ca sa faceti numai rau si sa suparati niste copii nevinovati si Iuliu Maniu este o scoala care ar trebui respecatat de fiecare nu sa comenteze aiurea despre un bal nevinovat da un bal in care copii ar trebui sa rada si sa se simta bine si asa si au facut au ras si sau simtit bine am fost acolo si am vazut ce sa intamplat si nu a fost nimci rusinos a fost normal sa se distreze fiecare si nu au facut nimci rau a fost cu bun simt nu cum ziceti voi ear voi ar trebui sa nu mai comentati ca niste ciocoi

de Trotineta la 30 October 2012 - 18:47

sa nu uitam ca indiferent de fumigenele cu balul si telefoanele date pe la radio de asa zisii parinti, datoriile primarului raman in continuare la locul lor si in consecinta i se taie din salar iar vicele fotbalist tot nu a reusit in 4 ani de mandat sa isi arate valoarea de fotbalist si sa sustina o echipa macar in o divizie onorabila pentru oras asa cum era mai demult cand el nu era viceprimar.
nimeni nu a scris nimic cand la liceul confesional maghiar din carei au venit toti politicienii inainte de alegerile locale si au premiat tot ce se putea iar directorul de la scoala 3 care acum e consilier afirma la sfarsitul anului in careul din curtea scolii ca minden magyar szamit desi majoritatea de acolo erau romani .
sa nu uitam totusi ca primarii au desemnat in consiliile de administratie de la spital numai etnici maghiari si ca detin ambele posturi de primar si toate comisiile din oras desi romanii sunt 45% din populatia careiului.\
Acestea sunt parte din probleme domnilor si acestea ar fi de dezbatut la fel ca si cu locurile de munca sau cu oamenii care lucreaza la NEGRU prin firmele tulipanului sef !
In loc sa le faca carte de munca se baga in seama cu balurile si cu retardatii care se gudura pentru o coaja de paine si stau de mila pe la ferma la altii sau pe unde apuca/ Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti !- proverb romanesc !!!

de Fekete Andrei la 30 October 2012 - 19:39

Eu sunt unul din organizatori si SUNT MANDU DE ACEST LUCRU!!!!!!!
Acum e problema? Dar pana acum de ce nu sau bagat in seama aceste lucruri?
Cand eu am fost boboc au fost probe mai urate decat cele care au urmat dupa generatia mea…(sa cauti cu gura in faina 50bani; sa lingi partenera pe fata de frisca…etc) si? de ce atunci nu a fost scandal?
Credeti ca traim din politica? NU! Sunt doar uni oameni care se cred puternici atunci cand sunt in camera lor cu un pc in fata, stiu si ei scrie la tastatura si zic niste aberatii care pur si simplu intrec orice asteptari.
Eu nu inteleg de ce credeti ca balul din acest an a fost un bal politic sau lipsit de bun simt, deoarece tot ce sa intamplat e filmat iar cand vom primi filmarea o voi publica cu ajutorul unui moderator chiar pe acest site ca toata lumea sa vada defapt ce s-a intamplat la Balul Bobocilor de la C.T.I.M
Ganditi-va ca avem alte probleme de rezolvat decat sa ne certam pe niste zvonuri IREALE!

de Hubertus la 30 October 2012 - 22:29

mare suparare mare la iudemerei ca nu au reusit sa puna numai unguri directori la licee.
si nici cu consilierul evazionistului de carei sef peste tulipani nu reusesc sa ascunda mizeria sub pres si inca mai aduc in ajutor circarii de la oltchim care au fost luati de jandarmi pentru tulburarea ordinii publice cand la monument se canta imnul !
nu cumva nu e sigur ca iese erdely daca tot nu a facut nimic 4 ani ?
asta e banana care impunge la ei si nu balul copiilor !

de Avocat la 30 October 2012 - 22:42

asai dar pe ei asa ii preocupa mai mult bagaias pe toti la inchisoare si nu ori ce inchisoare in una in care ar da apa , paine si bataie asa sa vada care ii suferinta , acesti copii sau chinuit sa faca ceva si uite cum este apreciata munca lor prin batjocori si insinuari la adresa lor , ei seau facut doar treaba ce treaba au ei ca dc au gresit se intampla is copii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( si fiecare sa se gandeasca ca si el a fost copil si sa nu uite cate a facut sa ajunga unde ii si cate prostii au facut altii ) !!!!!!!!!!!

de peti la 30 October 2012 - 22:58

pentru liceul maniu nu sunt fonduri ca sa renoveze sala festiva de o frumusete rara dar pentru scolile cu directori maghiari semneaza primarii cu ochii inchisi si nu se uita la bani. .tavanul de la sala festiva e gata sa cada dar au dat banii la scoala 3 ca era acolo consilierul si nici gazul nu au taiat pentru ei.
pentru unguri se dau bani la toate activitatile dar nu si pentru activitatile unde sunt numai romani sau centrele sociale romanesti.
tot ce e romanesc deranjeaza la primaria carei si ce daca banii vin de la statul roman.?

de Horia Mărieș la 31 October 2012 - 08:04

@Fekete Andrei la 30 October 2012 – 19:39

Nu vă cunosc, dar “like” luarea Dvs de poziție.
Numai niște imbecili retardați de din gașca lui DD(T) pot politiza un bal al bobocilor în fițuica lor online ce poartă numele orașului, dar care este numai bună bună de șters/pupat dosuri pe la Primărie.
Apreciez mult și faptul ca nu ați rămas un anonim oarecare. Ca restul lumii.
Doar puțin mai multă atenție la tastare unor cuvinte si atunci lucrurile vor fi OK.

de Horia Mărieș la 31 October 2012 - 08:06

@Fekete Andrei la 30 October 2012 – 19:39.
P.S. Si eu trebuie sa fiu mai atent la tstare. Scuze.

de incredibil la 31 October 2012 - 13:31

Dar horica ,nu observi greselile gramaticale ale distinsului Fechete?Daca liceul are numai elevi de nivelul lui,nu ne mai mira faptul ca se cade pe capete la bac.Asemenea exemplare nici eu nu le-as trece („sau bagat in seama„,„sa intamplat„).E strigator la cer cum un elev,ma gandesc ca de clasa a 11 (din moment ce e organizator), nu stie sa scrie corect.

de incredibil la 31 October 2012 - 13:32

SORRY,MEA CULPA,VAD CA TU LE-AI REMARCAT!

de radiosant la 31 October 2012 - 13:56

e strigator la cer ca sa nu observam ca acesti elevi frecventeaza scoala desi au rezultate mai slabe si se prezinta la bac fara pile in timp ce viceprimarul nu are curajul sa isi posteze nici acum in aldoilea mandat CVul pe site la primarie si nici declaratia de avere.
nu ar fi rau sa vedem cine ne conduce incredibil orasul si apoi sa caracterizeze pe altii.
cati dintre cei care au luat bacul la sectiile maghiare stiu limba romana ?
vicele unde a terminat liceul stie cineva ?
cine sunt colegii lui sau el umbla numai cu curpas si nu se incurca cu prezenta la ore ?
incredibil ce prosti sunt unii care vorbesc de altii si nu se uita la ei in curte.

de incredibil la 31 October 2012 - 15:04

Radiosante,vad ca tu politizezi ceva ce chiar n-ar trebui.Educatia copiilor nu trebuie politizata.Te prefaci a fi orb daca nu recunosti ca in invatamantul romanesc sunt din pacate probleme evidente,dovata sunt si greselile de ortografie ale unui elev de liceu.Poate oi fi eu „prost„,dar asa ceva e inacceptabil.Habar n-am despre curtile unora sau a altora,dar iti soptesc ceva-diplomele se dau pe banda rulanta la facultatile particulare,bani sa fie,ca restul se rezolva.Asta e tristul adevar in care tu te complaci.

de Trotineta la 31 October 2012 - 15:24

radiosant a pus punctul pe i si incredibil cum a reactionat cel vizat in comentariu.
Macar am aflat care e motivul pentru care vicele nu isi pune la vedere diploma de studii.
Si noi asa am auzit ca e vorba de sume frumoase pentru studiile recent facute de vice cu toate ca nici cu liceul nu e in clar pe unde l-a facut da sigur nu la Carei.
asa cum s-a plimbat de la un partid la altul probabil a cautat si el scoala care sa ii dea diploma…. de merit.Oare ce specializare a ales ?

de Horia Mărieș la 31 October 2012 - 16:10

@incredibil la 31 October 2012 – 13:32

Sunteți iertat.

Lasati un comentariu