Noi evenimente expoziţionale la EXPO Transilvania

• publicat la: 16 octombrie 2012
Noi evenimente expoziţionale la EXPO Transilvania

EXPO Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj vă invită la cele mai importante evenimente expozitionale din Transilvania specializate in decoratiuni interioare, dotări si mobilă, produse si servicii pentru casă, flori si plante ornamentale, ecologie si protectia mediului, la Centrul expozitional EXPO Transilvania din Cluj-Napoca, in perioada 18 – 21 octombrie 2012:

CONMOB

Târg Naţional de Mobilă, componente şi accesorii din industria mobilei

EXPO CASA

Expoziţie specializată pentru amenajarea şi decorarea casei

FLOREX

Expoziţie specializată de flori şi plante decorative

ECO LIFE – ECO TECH

Expoziţie de tehnologii, echipamente şi servicii pentru protecţia mediului

Expozantii vă  aşteaptă  cu mobilier modern, decoraţiuni, dotări pentru casă, flori, sisteme de incălzire ecologice si altele.

Locatie: Centrul expozitional EXPO Transilvania, str. Aurel Vlaicu f.n. Cluj-Napoca; (cartier Marasti, linii de transport in comun: troleibuz 4, 6, 7; autobuz 8, 30, 46B)

Program de vizitare: 18 – 20 octombrie, orele 10 – 18

21 octombrie, orele 10 – 16

CONMOB – editia XXIII

Cel mai mare Targ National de Mobila din Transilvania 

Târg National, cu o editie de primăvară si una de toamnă, CONMOB este cel mai mare Targ specializat de Mobila din Transilvania. Este organizat de EXPO Transilvania impreunǎ cu partenerii sǎi: Asociatia Producătorilor de Mobila din România si Camera de Comert si Industrie Cluj.

Tematica editiei toamna 2012 cuprinde urmǎtoarele grupe de produse:

– MOBILIER PENTRU INTERIOARE: dormitoare, camere de zi, sufragerii, camere pentru copii si tineret, bucǎtǎrii, biblioteci, mobilier pentru saloane si holuri, garderobe, mese, scaune;

– MOBILIER PENTRU BIROURI;

– MOBILIER PENTRU SPATII COMERCIALE.

EXPO CASA – editia XIII

Cea mai importanta expozitie din zona central – nord-vestica a tarii, specializata in design interior, amenajare si dotare case – EXPO CASA, este organizata de EXPO Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj. Aflat la cea de a XIII-a editie, evenimentul va reuni in acest an firme din urmatoarele grupe:

– DECORATIUNI INTERIOARE (Covoare, mochete, carpete, perdele)

– USI, FERESTE SI FATADE

– INSTALATII DE INCALZIRE SI CLIMATIZARE

FLOREX – CASA GARDEN – editia a XII-a

Expozitia de flori si plante de sezon FLOREX, este un eveniment de tradiţie mult aşteptat de publicul clujean. In acest an se desfasoara cea de a XII-a editie si reuneşte producatori si comercianti de flori si plante ornamentale.

ECO LIFE – ECOTECH – editia a XIV-a

ECO LIFE – ECOTEC se afla la cea de a XIV-a ediţie si este Expozitia de tehnologii, echipamente si servicii pentru protectia Mediului. Anul acesta veti gasi la târg sisteme de incalzire ecologice.

www.buletindecarei.ro

Lasati un comentariu