Pantofii cu tocul în faţă, noua invenţie în materie de fashion

• publicat la: 11 octombrie 2012
Pantofii cu tocul în faţă, noua invenţie în materie de fashion
Pantofii „Scary Beautiful”, cu tocul în faţă, sunt creaţi de Leanie van der Vyver, o studentă de la Facultatea de Design, originară din Africa de Sud, ca o critică la industria fashion, atât de obsedată de perfecţiune.

Producătorul olandez René van den Berg a fabricat modelul pantofilor cu toc în faţă. Pentru designul inovator artista Leanie van der Vyver a primit o nominalizare la prestigiosul premiu de design Gerrit Rietveld la universitatea ei din Olanda, potrivit Daily Mail

Leanie, din Cape Town, Africa de Sud, a creat perechea de pantofi ca proiect final la Academia Gerrit Rietveld din Amsterdam.

„Mi-am scris teza finală despre modul în care oamenii s-au crezut Dumnezeu cu trupurile lor, mereu în căutarea perfecţiunii finale, şi am descoperit că această perfecţiune a ajuns la un punct culminant în industria modei şi a frumuseţii. Tocurile nu pot ajunge mai sus”, a spus artista.

„Acest design ar putea părea ciudat şi amuzant, dar este, în primul rând, o critică asupra modului în care moda şi frumuseţea nu ţin cont de corpul uman în procesul constant de reinventare. Pantofii reprezintă o ilustrare a ceea ce se află dincolo de această perfecţiune”, a declarat Leanie.

sursa ziare.ro

Lasati un comentariu