Scandal între romi la Berveni

• publicat la: 4 octombrie 2012
Scandal între romi la Berveni

În data de 03.10.2012, în jurul orelor 19.00,  dispeceratul de Politie a fost sesizat  prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 despre faptul că in localitatea Berveni a avut loc un scandal între mai multe persoane de etnie rromă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri familiale, un bărbat de 21 ani si concubina acestuia, de 26 ani,  ambii cu domiciliul în Berveni, au fost loviți cu pumnii de către S. Bela de 23 ani și V. Amaro, de 25 ani, din Căpleni.

Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Carei, fiind internate sub supraveghere medicală.

Autorii faptei sunt cercetați în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  56  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 13.640 lei.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 207  sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.940 lei.

De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere (3- pentru conducerea cu o viteză  mai mare cu 50 km/h faţă de limita legală şi 1- neacordarea de prioritate).

sursa IJP

Lasati un comentariu