Smiley s-a îndrăgostit de una dintre concurentele de la „Vocea României”.Video

• publicat la: 3 octombrie 2012
Smiley s-a îndrăgostit de una dintre concurentele de la „Vocea României”.Video

A doua etapă a show-ului „Vocea României”, difuzată aseară la Pro TV, a adus voci senzaţionale şi poveşti cu iz de romantism. Protagonistul este chiar Smiley, care a fost vrăjit de una dintre concurente.

Loredana Ciobotariu, în vârstă de 22 de ani, a venit la „Vocea României” pentru a-şi demonstra că poate să cânte. A cântat piesa „One” şi a reuşit să îi facă pe toţi cei patru antrenori să se întoarcă.
Loredana l-a ales pe Smiley, deşi acesta era foarte emoţionat când a trebuit să îşi ţină pledoaria, motiv pentru care ceilalţi juraţi au început să facă glume pe seama lui şi să spună că este îndrăgostit.

Celălalt concurent care a reuşit să întoarcă toate scaunele juraţilor este un elev de numai 16 ani, Laurian Manta. „Mă trezesc cântând, cânt şi în timpul orelor, muzica e viaţa mea – nu mă văd făcând altceva!” a mărturisit băiatul.
Vreau să rup scena în două!”, a declarat el, sigur pe sine, înainte să intre să-şi facă numărul. A cântat piesa „Je suis malade” şi a smuls ropote de aplauze, minute în şir.
Când m-am întors şi l-am văzut, am zis „au, au!”, a recunoscut Loredana. Moga a încercat să-l atragă în echipa lui cu sinceritatea-i bine cunoscută: „Sincer, ai o voce atât de bună încât o să faci treabă bună pe oricare dintre noi ai alege”, a spus Marius Moga.

continuare pe adevarul.ro

Lasati un comentariu