Zilele Medicale Sătmărene la a IX-a ediţie

• publicat la: 4 octombrie 2012
Zilele Medicale Sătmărene la a IX-a ediţie

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica , a deschis joi, 4 octombrie, lucrările simpozionului celei de-a IX-a editii a Zilelor Medicale Sătmărene, considerat unul din cele mai importante evenimente medicale locale si regionale.

Evenimentul este organizat de Colegiul Medicilor, Asociaţia Medicilor de Familie Satu Mare si este susţinut de Primăria municipiului Satu Mare. Simpozionul se desfăşoară pe parcursul a două zile, timp in care vor fi sustinute peste 40 de lucrări de inaltă ţinută stiinţifică, mare parte din ele avându-i ca autori pe medicii Spitalului Judetean de Urgenţă Satu Mare, pe medicii din reţeaua de asistenţă medicală primară sau profesori universitari.

Dorel Coica a declarat că domeniul medical este unul din priorităţile sale atât ca primar al municipiului Satu Mare cât si ca medic, promiţând că va depune tot efortul pentru dezvoltarea sistemului sanitar, pentru a oferi servicii de calitate la standarde occidentale tuturor pacientilor.

sursa tv1sm

comentarii

de Lia la 4 octombrie 2012 - 22:01

Aici era erjike de nu am vazut-o de dimineata ? Bine ca nu a luat absenta si sa ii amputeze salaru daca doctoru mai pal tot era in sala.

Lasati un comentariu