Ziua Armatei aduce la Carei Preşedinţii Camerelor Parlamentului alături de primul ministru şi alţi miniştri

• publicat la: 23 octombrie 2012
Ziua Armatei aduce la Carei Preşedinţii Camerelor Parlamentului alături de primul ministru şi alţi miniştri

Pregătirile pentru Ziua Armatei ce se va sărbători in 25 octombrie  au intrat pe ultima sută de metri.Ca în fiecare an ,oficialităţi de rang înalt vor lua parte la ceremoniile ce se vor desfăşura pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român  de la Carei.

Preşedinţi de stat,prim miniştri sau ministri au adus  de-a lungul timpului un omagiu celor  ce au eliberat,prin sacrificiul suprem,ultima palmă de pamânt românesc.

Vizita din 11 octombrie la Carei  a consilierului Sorin Encuţescu din cadrul aparatului propriu de lucru al primului-ministru certifică prezenţa la manifestările din 25 Octombrie a primului ministru Victor Ponta.

Potrivit unui comunicat din partea Prefecturii judeţului Satu Mare,la Monumentul Ostasului Român din Carei se confirmă şi participarea  preşedintelui Senatului, domnul George Crin Laurenţiu ANTONESCU, preşedintelui Camerei Deputaţilor, domnul Valeriu Ştefan ZGONEA, ministrului Apărării Naţionale, domnul Corneliu DOBRIŢOIU, şi ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, domnul Ovidiu SILAGHI.

Organizatorii adresează invitaţia reprezentanţilor instituţiilor publice deconcentrate, partidelor politice, organizaţiilor patronale şi sindicale şi cetăţenilor judeţului Satu Mare de a participa la aceste manifestări, pentru a cinsti cum se cuvine jertfele aduse de Armata Română de-a lungul istoriei pentru apărarea intregrităţii şi suveranităţii ţării noastre.

Ceremoniile vor incepe de la  ora 12,00 cu un Te Deum, depuneri de coroane, alocuţiuni, defilarea gărzii de onoare.

Pentru a primi cum se cuvine înalţii oaspeţi,după 48 de ani de la inaugurare,Monumentul Ostaşului Român va avea înfăţişarea de la inaugurare şi asta datorită lucrărilor de curăţare prestate in cursul acestei săptămâni datorită implicării Consiliului Judeţean  Satu Mare.

Dupa amiaza, de la ora 17,00 in incinta Caslelului va avea loc un concert de muzică folk,dedicat zilei de 25 Octombrie,Ziua Armatei Române.

redactia

comentarii

de mihai la 23 octombrie 2012 - 19:21

sa vina R E G E L E MIHAI !!!!!

de emil la 23 octombrie 2012 - 22:18

au eliberat „ultima palma de pamant romanesc” din vestul tarii, ca la Est…..

Lasati un comentariu