Cerc Pedagogic la Carei

• publicat la: 7 noiembrie 2012
Cerc Pedagogic la Carei

Joi, 8 noiembrie 2012, la Liceul Teoretic Carei, va avea loc Cercul pedagogic al profesorilor de Limba si Literatura Română din zona Carei-Tășnad,organizat de inspectorul de specialitate Natalia Bolos si responsabilul de cerc,prof.dr.Arnold Maier. Vor participa toate cadrele de specialitate  de la licee și  scoli gimnaziale din zonă. Vor avea loc două lecţii deschise,la clasele a V-a şi a  X-a,susţinute de profesoarele Liliana Sorian şi Rodica Pop.

In cadrul programului zilei va avea loc şi un moment artistic în care elevii de la Şcoala din Sărăuad vor prezenta Dansuri ţigăneşti.

Atelierele  de lucru  vor încheia Cercul Pedagogic de la Carei,acestea având ca temă ” Analiza comparativă a rezultatelor obţinute la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat în 2012. Plan de măsuri remediale”.

 

www.buletindecarei.ro

comentarii

de andi la 7 noiembrie 2012 - 16:20

Nu inteleg de ce inspectoarea il promoveaza atat de intens pe acest baiat! Oare ea nu a auzit despre inclinatiile deviante ale acestuia? Tot corpul profesoral de la liceul teoretic stie despre legaturile bolnavicioase ale domnului… „dottore”

de pop r la 7 noiembrie 2012 - 20:29

da, este vazut des in compania unui elev din clasa 10

de emil la 7 noiembrie 2012 - 20:44

bravos natiune! deci e cerc pedagogic al profesorilor de limba romana si, hodoronc -tronc, apare un moment „artistic” cu dansuri tiganesti! e ca nuca-n perete. pentru ca pana maine nu mai este timp de pregatiri, va sugerez ca la urmatoarea intalnire cu profesorii de limba romana din zona, elevii sa prezinte un moment artistic cu dansuri unguresti. eventual, dezbaterile sa se desfasoare in limba maghiara! ce ziceti, stimati organizatori? e bine?

de Ion la 7 noiembrie 2012 - 23:06

Emile, vezi cum il cheama pe responsabilul de cerc Maier Arnold, tistas roman estem.

de Claudia la 7 noiembrie 2012 - 23:08

Pana acum nu Pop Rodica era metodista?

de ela la 7 noiembrie 2012 - 23:16

si gindele emeric era inspector pina acuma

de Dana la 8 noiembrie 2012 - 16:18

inspectoarea asta comunista si impopotonata cu aur si culori isi bate joc de timpul nostru.

de tudor la 8 noiembrie 2012 - 16:54

Dr. Maier Arnold se prezenta frecvent la ISJ cu ofrande la picioarele doamnei inspectoare, mai un parfum scump, mai un ghiveci de flori….

de eu la 9 noiembrie 2012 - 16:07

si ca sa vezi: azi homosexualul a plecat la bucuresti! dupa ce am pierdut timpul la cercul pedagogic, inspectoarea a l-a trimis si la bucuresti

de tu la 23 noiembrie 2012 - 21:22

Eu am avut placerea sa-l cunosc pe domnul profesor. Este un om deosebit, un om cu o inima mare, un adevarat dascal. Felicitari domnule prof., si succes in activitatea dvs.

Lasati un comentariu