Oana şi Ali din Carei, 10 pe linie la striptease

• publicat la: 24 November 2012
Oana şi Ali din Carei, 10 pe linie la striptease

Oana Ionita si Ali Kovacs au interpretat rolurile de profesoara si elev, vineri, seara, la “Dansez pentru tine”. Publicul a aplaudat in picioare la dansul de striptease.

“Ati satisfacut visurile tuturor liceenilor. Ati fost super. A fost un dans erotic, un striptease in adevaratul sens al cuvantului”, le-a spus Will Oanei si lui Ali.

“Un dans al dracului de bun. Oana foarte rea, severa. Imi place asta, acum imi dau seama. A fost ca la carte”, a spus si Mihai Petre.

Note:

Willmark – 10

Beatrice Rancea – 10

Mihai Petre – 10

Emilia Popescu – 10

Edi Stancu – 10

Cazul lui Kovacs Ali Stoica

Kovacs Ali Stoica din Carei vrea sa aduca zambetul pe chipul parintilor lui.

Acestia au adapostit in propria casa un om ce le-a adus numai necazuri. Nu a fost de ajuns ca i-a escrocat, sora lui Ali s-a indragostit de acest individ si chiar si-a parasit familia pentru el.

Socati de-a dreptul de cele intamplate, parintii au inceput sa aiba din ce in ce mai multe probleme: tatal s-a apucat de bautura, iar mama s-a imbolnavit. Cu stalpii familiei zdruncinati, situatia financiara a familiei s-a degradat tot mai mult pana cand.

Astfel, constransi de imprejurari, parintii au decis sa plece in Spania, la munca. Insa nici acolo soarta nu le-a suras, iar acum Ali vrea din tot sufletul sa-si vada familia la adapost de orice grija. Alaturi de el si de partenera lui, Oana Ionita, este coregraful Istvan (Dragos Rosu).

sursa ProTv

comentarii

de Horia Mărieș la 25 November 2012 - 05:30

Nu prea mă pricep la dansuri erotice (streaptease).
Mă pricep însă puțin la oameni.
Iar acest tânăr careian, Kovacs Ali Stoica, merită toată atenția și tot respectul nostru.
Pentru talentul său, pentru tenacitatea lui, pentru ce face, pentru munca depusă ca să poată face ce face, pentru scopul nobil al efortului lui.
Notele acordate de juriu mi-au adus în memorie – păstrând proporțiile, performanța Nadiei Comăneci de la Montreal, la Olimpiada din 1976. Atunci Nadia obținea “The first perfect ten routine in the history”.
Probabil că nota 10 pe linie obținută de cuplul Kovacs Ali Stoica – Oana Ionita nu este primul 10 perfect din istoria concursurilor de dans, erotice sau nu.
Dar asta nu scade cu nimic din valoarea performanței obținute de Kovacs Ali Stoica.
Nu putem decât să-i urăm mult succes în continuare tânărului provenit din Carei și să-i dorim o viață frumoasă, liniștită și fericită, împreună cu membri familiei lui, pe care Ali vrea să-i vadă la adăpost de orice grijă.

Lasati un comentariu