Proiectil găsit la Foieni

• publicat la: 10 noiembrie 2012
Proiectil găsit la Foieni

Un localnic de 56 de ani, din Racova, este cercetat de poliţiştii Secţiei 6 Tăşnad Poliţie Rurală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă, după ce şi-a lovit vecinul cu o bară metalică, cauzându-i grave leziuni.

Soţia bărbatului agresat a sesizat Poliţia prin intermediul unui apel 112, recepţionat ieri, 08 noiembrie a.c., după ora 17.00. La faţa locului s-au deplasat atât poliţişti rurali, cât şi un echipaj de jandarmi, constatându-se că suspectul, Zaharia G., de 56 de ani, pe fondul consumului de alcool, s-a certat cu vecinul său, însă acest conflict a degenerat în acte de violenţă. Agresorul a luat o bară metalică şi a lovit victima, în vârstă de 59 de ani, peste spate, aceasta fiind transportată de urgenţă la spital şi supusă unei intervenţii chirurgicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele suspectului, urmând ca medicii legişti să stabilească numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor cauzate victimei.

Accident grav în municipiul Satu Mare

 

O sătmăreancă în vârstă de 34 de ani a fost rănită grav într-un accident rutier produs ieri în municipiu şi trei maşini au fost avariate.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.00, la intersecţia Străzilor Ştefan cel Mare cu Piaţa Eroii Revoluţiei din municipiu. Poliţiştii Biroului Rutier au stabilit că Maria M., de 31 de ani, din Batarci, aflată la volanul unui autoturism, a pătruns în intersecţie nerespectând regulile de acordare a priorităţii altor vehicule,  intrând în coliziune cu maşina condusă regulamentar, pe drum prioritar, de Petruţa G., de 34 de ani, din Satu Mare. În urma impactului, maşina condusă de sătmăreanca de 34 de ani, care a şi fost grav rănită în accident, a fost proiectată într-un alt autovehicul care circula regulamentar, din sens opus.

Conducătoarele auto au fost supuse testării cu aparatul etilotest rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice, ancheta continuând pentru stabilirea împrejurărilor concrete de producere a accidentului.

Proiectil găsit la Foieni

Un localnic de 33 de ani, din Foieni, i-a sesizat pe poliţiştii Postului de Poliţie Comunal, arătând că a găsit un proiectil neexplodat în locul cunoscut în zonă sub denumirea de „Pădurea Mică”.

Poliţiştii rurali au intervenit la faţa locului alături de poliţişti ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi specialişti din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, stabilind că muniţia găsită, un proiectil perforant de calibru85 mm, aflat în stare avansată de corodare, provine din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Proiectilul a fost ridicat şi transportat în vederea distrugerii.

comunicat IJP

Lasati un comentariu