1 Decembrie marcat la Liceul Teoretic

• publicat la: 2 decembrie 2012
1 Decembrie marcat la Liceul Teoretic

Ziua Națională a României a fost marcată și la Liceul Teoretic , în Sala festivă a liceului. De eveniment s-au bucurat atât elevii liceului, profesorii, dar și câțiva invitați.

 

Un grup de elevi a deschis manifestarile prin defilarea cu steaguri tricolore de la parter pana la sala festiva in ritmurile cantecelor patriotice.

Această zi importantă pentru România a fost sărbătorită printr-un program artistic în care s-au interpretat cântece, s-au recitat poezii, s-a dansat și s-a jucat o scenetă, toate acestea aratând semnificația importantă pe care o are această zi pentru elevii liceului.

 

 

Publicul  a apreciat  cu aplauze furtunoase  spectacolul realizat de colegii lor coordonati de cadrele didactice.

Steaguri  tricolore au fluturat  in sala arhiplina pe tot parcursul festivității . Ei ne-au arătat că în ciuda la tot ceea ce se întâmplă, sunt mândri că sunt români. Publicul a creat o admosferă de sărbătoare, exact așa cum se cade  în aceste zile importante pentru români.

Momentul artistic, în care s-au implicat mulți elevi, a fost realizat de  eleva Moisei Andreea, iar profesorii coordonatori au fost Lucian Madai și Vlad Pașca. Prezentator  a fost elevul Silaghi Șerban. Au recitat: Mălina Latiș, Fink Cintia, Podină Andreea, Abrihan Viviana, Ioana Bontea, Pașca Diana, Florina Pamparău, Dan Coșarcă, Moisei Andreea, Zaharie Iulia, Sergiu Fogaș, Onețiu Alexandra, Claudian Șiman, Andreea Moigradean, Julia Kanya,Valentin Marchiș, Mihai Mădălina, Șmolnar Karina, Iulia Balogh, Jurj Patricia. Sceneta a fost interpretată de: Coșarcă Dan, Sergiu Fogaș în rolurile principale, iar în rolurile secundare au fost elevii: Claudian Șiman, Gyongyosi Ivett, Jurj Patricia, Aman Cristi, Bărcăuan Radu, Valentin Marchiș, Alexandra Țurcaș, Bidian Marina,  Sas Tamara. Sceneta a fost scrisă și regizată de eleva Moisei  Andreea.

Spectacolul  a fost apreciat  si savurat de publicul care le-a dăruit  tinerilor interpreti aplauze binemeritate,ceea ce dovedeste că respectă și apreciază  să fii român  cu tot ceea ce implica aceasta.

 

redactia

Lasati un comentariu