Concurs ”Viață pentru mediu, viață pentru om”

• publicat la: 14 December 2012
Concurs  ”Viață pentru mediu, viață pentru om”

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a participat azi la ceremonia de deschidere a Concursului județean pe teme de protecția mediului organizat prin programul internațional de educație ecologică pentru elevi ”Viață pentru mediu, viață pentru om”.

Adrian Ștef le-a spus celor peste 100 de elevi din 25 de școli gimnaziale și 11 licee participanți la concurs că vrea ca elevii din județ să semnaleze dacă există gropi de gunoi neautorizate. ”Vom începe o campanie de ecologizare a drumurilor județene. Vreau să ne sesizați dacă ep marginea drumurilor sau în aprcări sunt aruncate gunoiae. Fiți partenerul nostru, să întreținem județul pentru că este județul nostru”, a spus președintele Consiliului Județean Satu Mare, care a adăugat: ”Plantați un copac în loc sa rupeți unul, culegeți o hârtie de pe jos, în loc sa aruncați una. Fiți prietenii naturii”.

La programul internațional de educație ecologică pentru elevi ”Viață pentru mediu, viață pentru om” au participat 25 de școli gimnaziale și 17 licee din Satu Mare și 14 gimnazii și 11 licee din județul Szabolcs-Szatmar Bereg.

 

 

 

Lasati un comentariu