Ministrul Silaghi verifică stadiul lucrărilor de reabilitare drumuri din judeţ

• publicat la: 5 decembrie 2012
Ministrul Silaghi verifică stadiul lucrărilor de reabilitare drumuri din judeţ

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, vicepreședintele Mircea Govor, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, și senatorul Valer Marian au verificat stadiul  lucrărilor de reabilitare a DN Odoreu-Medieșu Aurit –Apa.

Din cauza vremii reci, s-a ales soluția reciclării la rece, care presupune aplicarea unui strat din asfaltul decapat și reciclat, amestecat cu ciment. Tehnologia este una nouă și are avantajul de a permite constructorului să lucreze foarte rapid și în condiții de temperaturi scăzute.

Ministrul Ovidiu Silaghi a declarat că reabilitarea celor 24 de km de drum va fi finalizată în maxim 10 zile, iar la primăvară lucrările vor continua.

Senatorul Valer Marian i-a mulțumit ministrului Ovidiu Silaghi că s-a ținut de cuvânt și a demarat foarte rapid lucrările de reabilitare a DN Odoreu-Medieșu Aurit –Apa. ”

Autostrada Someșului prinde contur, iar în curând pe acest drum se va circula în condiții bune. Cred că cetățenii vor fi mulțumiți de ceea ce am realizat”, a spus Valer Marian.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a afirmat că pentru a permite constructorului să lucreze rapid, împreună cu Prefectura Satu Mare, IPJ Satu Mare și secția Satu Mare a Drumurilor Naționale s-a luat decizia închiderii pentru trei zile a circulației pe DN Odoreu-Medieșu Aurit –Apa, traficul urmând a fi deviat pe DN Botiz-Livada-Iojib. ”Ne cerem scuze cetățenilor, dar vrem să fie finalizate cât mai rapid lucrările de reabilitare”, a spus Adrian Ștef.

 

Lasati un comentariu