Moş Nicolae a poposit şi la Centrul Social Carei

• publicat la: 6 decembrie 2012
Moş Nicolae a poposit şi la Centrul Social Carei

In premieră pentru locatarii de la Centrul  Social Carei cunoscut nouă drept Căminul de Bătrâni,aseară a sosit  Moş Nicolae.

Si nu ne referim aici la cadourile primite,ca in fiecare an dealtfel de la primărie,ci  la faptul că aseara şi-a făcut aparitia in incinta centrului…insuşi Moş Nicolae.

Deşi cei care işi duc viaţa  aici au incetat demult să creadă în existenţa Moşului,la apariţia acestuia cu tolba plină şi cu colinde pentru unii demult uitate,mulţi au fost vizibil emoţionaţi,incercând cu grijă să işi ascundă lacrimile apărute in colţul ochilor.

Alţii  au dat curs insă emoţiilor şi au plâns de bucurie iar alţii s-au bucurat  şi  au cântat impreună cu Moş Nicolae.

Cele mai tinere locatare au pregătit  un mic concert de colinzi cu care l-au întâmpinat pe Moş.

Frumos imbrăcaţi,fiecare din cei care locuiesc la Centru a aşteptat apoi ca Moşul să vină in camera lor si să le ofere din tolba plină o mică atenţie.

Evenimentul a reuşit să emoţioneze insă şi organizatorii care au pregătit din timp această acţiune sub indrumarea directorului Gheorghe Pop,a psihologului Claudia Toth şi a ergoterapeutului Murariu Sorin.

 

redacţia

comentarii

de Gino la 7 decembrie 2012 - 23:19

mare bucurie ati facut batranilor dupa citi ani au fost tinuti la intuneric si racoare de nesimtiu de kalla la care nu ajungeau cele doua maini ca sa duca acasa orice vedea pe acolo

Lasati un comentariu