NeBunica de Crăciun

• publicat la: 23 decembrie 2012
NeBunica de Crăciun

Cercul de Teatru al Centrului Cultural Carei a prezentat în acest weekend un spectacol cu actorii grupei mijlocii, cu titlul NeBunica de Crăciun!.

Larisa Roșca, Bianca Tămaș, Cătălin Ionuț Feier, Daiana Dragoș, Hevele Blanka, Iasmina Oprea, Giorgiana Buboi, Sebastian Oprea au jucat în piesa pe care ei înșiși au scris-o. O familie trăznită, de la bunică la nepoată, care așteaptă Crăciunul în manieră proprie. Masa de Crăciun a fost compromisă datorită neglijenței mamei care a ars și prăjitura și mâncarea. Pentru că întotdeauna există o a doua șansă, Moș Crăciun sosește în timpul nopții și le lasă sub brad daruri pentru fiecare membru al familiei, iar dimineață un grup de colindători le aduc vestea Nașterii Mântuitorului.

In rolul colindătorilor  au fost  membrii trupei M.E.E.M, colegii mai mari ai micilor actori.

La finalul spectacolului, Adrian Ștefănuți a felicitat actorii pentru prestația plină de suflet și talent. Nu i-a uitat nici pe părinții acestora, care au venit să-i susțină cu aplauze.

Prezentă la spectacolul de teatru, Gabriela Negrea a transmis careienilor un mesaj prin intermediul Buletin de Carei: „Ar trebui să vină mai mulți spectatori, nu numai părinții copiilor implicați în spectacol. Sunt acte de cultură la un nivel artistic bun, iar copiii care frecventează cercurile Centrului Cultural și cele de la Clubul elevilor sunt foarte talentați. Aplauzele noastre îi motivează să muncească în continuare, le dau  încredere în forțele lor.”

 Nicoleta Latis

Lasati un comentariu