Sfârşit de semestru la Liceul Tehnologic „Simion Bărnuţiu” Carei

• publicat la: 21 decembrie 2012
Sfârşit  de  semestru  la Liceul Tehnologic  „Simion Bărnuţiu”  Carei

Semestrul   I   se încheie pentru elevii de la Liceul Tehnologic  “Simion Bărnuţiu” Carei cu o serie de manifestări. Fiind solicitaţi să  participe la evenimentul dedicat lui John Lennon ,elevele Bura Ana şi Csuri Kitty s-au prezentat cu un spot video  intitulat ”  Imaginează-ţi o lume fără indiferenţă, fără violenţă”.

Pornind  de la această idee, “fără indiferenţă”, un grup de elevi  împreună  cu profesoarele  Szucs Angela   şi   Achim Mihaela  şi-au exprimat  interesul  faţă  de copii de la casele de tip familial  “Violeta” şi “Andreea”, oferindu-le o mică  atenţie ”Dintr-o inimă pentru mai multe inimi”.

Elevii nu au ezitat să-şi colinde profesorii, astfel ei s-au pregătit cu un buchet de colinde tradiţionale fiind îndrumaţi de preotul  Pop Valer. Sărbatoarea Naşterii Mântuitorului  ne face să fim mai buni, mai darnici şi paşnici, urmând învăţătura  Sa  “Dăruind vei  dobândi”.

  Sărbători   Fericite!

                                                                       La Mulţi  Ani!

comentarii

de atheist la 22 decembrie 2012 - 02:07

„Elevii nu au ezitat să-şi colinde profesorii, astfel ei s-au pregătit cu un buchet de colinde tradiţionale fiind îndrumaţi de preotul Pop Valer. Sărbatoarea Naşterii Mântuitorului ne face să fim mai buni, mai darnici şi paşnici, urmând învăţătura Sa “Dăruind vei dobândi”.

Se pare ca nu au prins mesajul:

Imagine there’s NO HEAVEN
It’s easy if you try
NO HELL below us
Above us ONLY SKY
Imagine all the people
Living for today…

Imagine there’s no countries
It isn’t hard to do
Nothing to kill or die for
And NO RELIGION too
Imagine all the people

– JOHN LENNON „Imagine”

de atheist la 22 decembrie 2012 - 18:17

Cred in Dumnezeu,
ca daca nu cred si el exista,
e mare baiu…..

de xyz la 22 decembrie 2012 - 18:36

Draga atheist,

Inteleg ca esti ateu. Foarte bine, respect mentalitatea ta si orientarea ta spirituala. Asa ca te rog sa faci si tu acelasi lucru. Asa cum nici unii din noi nu am criticat faptul ca esti ateu, te rog ca nici tu sa nu critici faptul ca noi suntem crestini si credem in Dumnezeu. Fiecare are dreptul la opinia si orientarea sa religioasa, dar ar fi bine daca ne’am respecta’o. Si asta e valabil pentru noi, pentru tine, si pentru toata lumea.

Lasati un comentariu