Suspecţi de furt din locuinţe depistaţi de poliţişti

• publicat la: 28 decembrie 2012
Suspecţi de furt din locuinţe depistaţi de poliţişti

Două persoane suspectate de sustragerea de bunuri din locuinţe  au fost depistate în cursul zilei trecute şi anchetate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Unul dintre suspecţi, un tânăr de 18 ani, din Sanislău, a fost surprins în flagrant în cursul nopţii trecute, de poliţiştii Postului Comunal de Poliţie în timp ce sustrăgea bunuri dintr-o locuinţă. O parte din obiectele furate de Miklos M. au fost găsite asupra acestuia şi recuperate de poliţişti, pe numele suspectului întocmindu-se dosar penal pentru furt calificat.

Un alt localnic, de 47 de ani, din Tarna Mare, este anchetat de poliţiştii Postului Comunal de Poliţie tot pentru comiterea unui furt din locuinţă. Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că Vasile M. a pătruns în locuinţa unui consătean, profitând de faptul că uşa era deschisă, şi a sustras de pe masa din bucătărie un telefon mobil, ce a fost ulterior recuperat de poliţişti şi restituit proprietarului.

 

Atenţie!
În preajma Sărbătorilor de Iarnă, răufăcătorii pot profita de buna-credinţă a cetăţenilor şi pot fura din locuinţele ale căror uşi sunt lăsate  deschise sau din locuinţele pe care le găsesc descuiate.
Acordaţi maximă atenţie persoanelor care sună la uşa dumneavoastră sau pe care le introduceţi în casă!
Obişnuiţi copiii să nu deschidă uşa nimănui în lipsa dumneavoastră, ca să nu trădeze că sunt singuri în casă!

 

Lasati un comentariu