Cel mai ciudat motiv pentru a fi pensionat pe caz de boală

• publicat la: 3 ianuarie 2013
Cel mai ciudat motiv pentru a fi pensionat pe caz de boală

Suedezul Roger Tullgren si-a pierdut, de-a lungul timpului, toate locurile de muncă din cauza că e incapabil să lucreze intr-un colectiv.

De ce a fost declarat incapabil de a munci? Nu pentru că ar fi bolnav, ci din cauză că este innebunit după rock, genul havy-metal. Roger, in varsta de 42 ani, si-a dedicat toată viata acestui gen muzical. Totul a inceput in 1971, când fratele sau i-a dăruit un album cu legendara trupă Black Sabbath, notează 359.

A inceput sa duca o viata inchinata total havy-metalului, adaptandu-si tinuta dupa cum urmeaza: par lung, haine negre, piercinguri, tatuaje si alte accesorii ciudate. Suedezul sustine ca, din cauza pasiunii sale, a fost la nu mai putin de 300 concerte de gen anul trecut, ceea ce condus la concedierea sa de la mai multe locuri de munca. Barbatul nu putea respecta un program de lucru, deoarece era mai tot timpul plecat.

Tullgren a reusit totusi sa convinga trei psihologi diferiti ca mania sa pentu havy-metal a condus la incapacitatea de munca. Astfel, s-a ivit posibilitatea sa primeasca ajutor social.

Cu toate acestea, Roger a făcut tot posibilul să-si găseasca un loc de muncă normal, insă nu a reusit. Intr-un final, a intalnit un om care a inteles mania sa pentru havy-metal si l-a angajat să spele farfurii intr-un mic restaurant. Astfel, eroul nostru se poate imbrăca cum vrea, poate asculta muzică, numai să nu deranjeze clientii. In afara de asta, ii este permis să meargă si la concerte.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu