Fiţi cu ochii în patru la supermarket !

• publicat la: 25 ianuarie 2013
Fiţi cu ochii în patru la supermarket !

In seara zilei de 24 ianuarie, reprezentanţii unui supermarket situat pe bulevardul Henri Coandă din municipiul Satu Mare, au sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare cu privire la faptul că un bărbat a sustras mai multe produse din magazin.

O patrulă de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde l-a identificat pe  N. Marius în vârstă de 15 de ani din Satu Mare, care aflându-se la cumpărături în supermarket, a sustras mai multe produse alimentare în valoare de 291,15 lei.

Produsele au fost găsite asupra băiatului de către lucrătorii firmei de pază din cadrul magazinului, acesta ascunzându-le sub geacă şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească, dar a fost depistat de către porţile senzormatice de la intrare.

Produsele au fost predate reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii i-au întocmit tânărului, în prezenţa mamei, actele de constatare privind săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acestea fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

 

Suspecţi în cazul unor furturi identificaţi

În aceiaşi zi, reprezentanţii unui supermarket situat pe strada Ignişului din municipiul Carei,lângă piaţă, au solicitat, la ora 12,25, prezenţa lucrătorilor de ordine şi siguranţă publică întrucât din magazin au fost sustrase mai produse alimentare.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist şi un jandarm, care au identificat-o pe Livia U., care a sustras produse alimentare din magazin.

Două ore mai târziu, reprezentanţii aceluiaşi supermarket, au solicitat din nou intervenţia oamenilor legii, întrucât au surprins un bărbat care încerca să sustragă din magazin dulciuri.

Patrula mixtă deplasată la faţa locului la identificat pe făptaş ca fiind N. Balasz din Carei.

În ambele cazuri,  oamenii legii au întocmit actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, cei doi făptuitori fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

 

În cursul serii, K. Paraschiva din Lelei a sesizat prin numărul unic de urgenţă 112, faptul că o persoană i-a pătruns în locuinţă sustrăgându-i mai multe bunuri.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist şi un jandarm, care în urma cercetărilor efectuate la faţa locului au identificat-o pe făptuitoare, aceasta fiind L. Claudia, de 33 de ani, care a sustras din locuinţa femeii mai multe pungi cu carne congelată.

Prejudiciul a fost recuperat şi înapoiat proprietarei, iar suspecta s-a ales cu dosar penal.

comentarii

de lori la 26 ianuarie 2013 - 11:34

atentie daca mergeti la magazinu din poza ca nu le merge bine cititoru de card

de careionline la 26 ianuarie 2013 - 19:35

da si de altfel respectivul market de pe Ignisului are niste angajati exact ca marketul penibil. Am facut o sesizare scrisa la acest market de vreo 3 luni. Raspuns nimic.

de anonim la 26 ianuarie 2013 - 21:54

La acest magazin te pacalesc.Preturile de la raft nu corespund cu cele de la casa.Acest lucru am observat de mai multe ori si cand le-am spus ca atunci nu doresc mi-au spus ca nu mai pot sa imi deie inapoi bani bonul fiind inchis deja.Macar de ar avea un aparat de verificare a preturilor in magazin ca si altundeva.

Lasati un comentariu