Minori certaţi cu legea

• publicat la: 30 ianuarie 2013
Minori certaţi cu legea

Şi în municipiul Carei, poliţiştii Biroului de Ordine Publică, anchetează trei minori, cu vârste de 14 şi 15 ani, care au sustras din biroul unei agenţii imobiliare un portmoneu ce conţinea acte de identitate şi 25 lei.

Victima infracţiunii de furt, o localnică de 36 de ani, a alertat patrula de siguranţă publică, furnizând informaţii cu privire la semnalmentele celor trei copii care au pătruns în birou şi, distrăgându-i atenţia, i-au furat portofelul din poşetă. În scurt timp cei trei minori au fost depistaţi de poliţişti, reuşindu-se şi recuperarea prejudiciului cauzat. Pe numele suspecţilor a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat.

La Craidorolţ, un bărbat de 40 de ani este anchetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, pe numele său poliţiştii Postului de Poliţie din comună întocmind acte premergătoare începerii urmăririi penale. Ludovic L. este suspectat că a obligat o minoră de 15 ani să locuiască împreună cu el, la domiciliul său, deşi fata refuzase în mod categoric să-l însoţească. Cei doi au avut relaţii de concubinaj în trecut, însă în urma unor neînţelegeri minora s-a întors la domiciliu mamei sale, de unde a fost luată, împotriva voinţei sale de către suspect.

În urma intervenţiei poliţiştilor minora a fost ridicată de la domiciliul suspectului şi încredinţată mamei sale, iar Ludovic L. este  cercetat penal pentru fapta comisă.

Lasati un comentariu