Trucuri Feng Shui ca să-ţi îndeplineşti toate dorinţele în 2013

• publicat la: 8 ianuarie 2013
Trucuri Feng Shui ca să-ţi îndeplineşti toate dorinţele în 2013

Tradiţia Feng Shui oferă trucuri şi ritualuri pentru îndeplinirea dorinţelor noastre, iar începutul unui an nou înseamnă adesea mai multe rezoluţii şi planuri ca niciodată. Descoperă ce trebuie să faci ca să-ţi îndeplineşti dorinţele, în funcţie de zodia ta:

Vrei să slăbeşti

Cel mai bun truc feng shui pentru a scăpa de kilogramele în plus presupune eliberarea locuinţei de obiecte inutile şi organizarea fiecărui colţ din casa ta. Aglomerarea de lucruri este asociată în tradiţia feng shui cu depozitul de grăsime şi toxine din organismul tău. Eliberându-ţi casa, permiţi curgerea lină a energiilor, care îţi ajută şi organismul să scape de reziduri.
Un truc benefic în mod deosebit nativilor din Taur şi Gemeni.

Vrei să-ţi găseşti marea iubire

Dacă vrei să-ţi găseşti marea iubire în noul an, trebuie să-ţi îndrepţi atenţia către dormitor. Această cameră reprezintă dragostea şi sexualitatea. În primul rând, trebuie să te asiguri că din pat poţi vedea uşa de intrare în dormitor. Dacă nu îţi poţi muta patul, foloseşte o oglindă care îţi permite să vezi intrarea în cameră când te afli în pat. Apoi, asigură-te că există suficient loc în fiecare parte a patului. Acest lucru simbolizează faptul că ai făcut loc pentru cineva în viaţa ta.
Un truc benefic în mod deosebit nativilor din Leu, Rac, Peşti.

Vrei să-ţi găseşti un loc de muncă

Dacă vrei să-ţi găseşti un job, acordă atenţie intrării în casa ta. Ai grija ca mereu să fie curat, iar imediat la intrare plasează ghivece cu plante mari, la interior, sau la exterior, dacă locuieşti la curte. Dacă uşa se deschide cu dificultate, înlocuieşte yala. Astfel îi permiţi norocului să intre în casa ta şi să te ajute să-ţi găseşti jobul de vis. Nu uita să-ţi personalizezi uşa şi instalează o plăcuţă pe care este gravat numele tău, dacă nu ai deja.
Un truc benefic în mod deosebit nativilor din Scorpion, Capricorn, Fecioară.

Vrei să ai un copil

Planurile de a concepe sau de a adopta un copil pot fi transpuse în realitate cu ajutorul unor trucuri feng shui. În primul rând, trebuie să eliberezi spaţiul de sub patul tău şi să îndepărtezi orice ai depozita acolo. Apoi, nu mai face curat sub pat până în momentul în care visul tău de a avea un copil se îndeplineşte. În acest fel creezi un cadru benefic pentru circulaţia energiilor pozitve. De asemenea, aşază un set de clopoţei de vânt cu şase cilindri în zona din partea dreaptă a casei tale. Sună apoi din clopoţei la aproximativ aceeaşi oră în fiecare zi, până câmd ai confirmarea că vei avea un copil.
Un truc benefic în mod deosebit nativilor din Rac, Săgetător.

Vrei să-ţi termini studiile

Indiferent dacă vrei să-ţi termini studiile sau tocmai te-ai înscris la unele noi şi îţi doreşti să le duci la bun sfârşit cu bine, concentrează-te asupra zonei din stânga al locuinţei tale, privind dinspre uşa de la intrare. Acolo trebuie să plasezi imagini ale unor persoane care sunt mentori pentru tine sau postere ale unor personalităţi marcante. Această zonă a casei tale este reprezentată de elementul pământ, iar cristalele şi geodele plasate aici îţi vor aduce mult noroc.
Un truc benefic în mod deosebit nativilor din Capricorn, Fecioară, Scorpion.

Vrei să-ţi îmbunătăţeşti viaţa socială

Dacă ţi-ai plănuit pentru 2013 o viaţă socială mai activă şi mai bogată, acordă o atenţie specială a zonei centrale din partea stângă a locuinţei tale. Această zonă reprezintă comunitatea. Elementul Lemn guvernează acest segment, iar plasarea unei plante foarte înalte în acest colţ atrage noi prieteni. De asemenea, poţi aşeza un corp de mobilier înalt, din lemn masiv, de preferat o bibliotecă plină cu cărţi.
Un truc benefic în mod deosebit nativilor din Berbec, Balanţă, Vărsător.

Vrei să câştigi mai mulţi bani

În ceea ce priveşte chestiunile materiale, modificările din colţul din stânga extremă a casei tale ar putea să-ţi aducă noroc. Plasează aici o plantă înaltă, într-un ghiveci ceramic, pentru că reprezintă creşterea şi stabilitatea. Pentru şi mai mult noroc, pune o bancnotă într-un plic roşu, sub ghiveci.
Un truc benefic în mod deosebit nativilor din Taur, Scorpion.

continuare in eva.ro

Lasati un comentariu