Atac de tip servicii secrete la Crin Antonescu

• publicat la: 14 februarie 2013
Atac de tip servicii secrete la Crin Antonescu

Controversatul patron al România TV, Sebastian Ghiţă, acuzat de Sorin Roşca Stănescu că este „ofiţer acoperit” şi de Ioan Niculae că este „informator al SRI”, încearcă,  în loc să lămurească acuzaţiile care i se aduc, să mânjească imaginea unuia dintre adversarii lui Traian Băsescu, Crin Antonescu, care nu a fost niciodată nici măcar suspectat – precum Ghiţă – de legături cu serviciile secrete sau de afaceri oneroase cu statul ori de corupţie.

După ce campania de falsuri grosolane a România TV, fără precedent în media, prin care se încerca denigrarea PNL şi a lui Crin Antonescu a dat greş, Ghiţă a trecut el însuşi la atacuri fără perdea.

În stilul lui Traian Băsescu, Ghiţă a încercat să dea „lovitura” miercuri. Crin Antonescu „este consiliat de foşti directori ai SRI şi SIE, Virgil Măgureanu şi Cătălin Harnagea”, a acuzat Ghiţă.

„Este grav faptul că, atunci când nişte jurnalişti de la RTV exprimă un punct de vedere faţă de Antonescu, agenţi dovediţi ai fostei Securităţi ceauşiste (Ghiţă îi numea astfel pe Sorin Roşca Stănescu si Dan Voiculescu- n.r.) sar să îl apere pe cel care este consiliat de Măgureanu şi de Harnagea”, a declarat Ghiţă, pentru Ziare.com.

Miercuri seară, Cătălin Harnagea a contrazis ferm afirmaţiile lui Ghiţă, declarând, la Realitatea TV, că nu a fost vreodată şi nici nu este consilier al lui Crin Antonescu.

„Ce pot să confirm e că NU sunt consilierul domnului Antonescu. Vă spun cu siguranţă că nu sunt. Îl cunosc pe domnul Antonescu de destul timp, nu de ieri de azi, chiar între 1996 şi 2000 am fost colegi în aceeaşi coaliţie şi după 2000 am avut destul de multe contacte. Nu cunosc de unde a scos Sebastian Ghiţă că aş fi consilierul lui”, a declarat Harnagea.

Atacul de tip servicii secrete al lui Ghiţă la candidatul USL la prezidenţiale, cu şanse să devină următorul preşedinte al României, a fost catalogat de unii analişti drept unul de tot râsul în condiţiile în care România a avut chiar un premier fost director al SIE, în persoana lui Mihai Răzvan Ungureanu, iar a avea consilieri foşti şefi ai serviciilor secrete (nu actuali) – în cazul în care acest lucru se întâmplă – nu este nici ilegal şi nici imoral.

Între timp, asupra lui Ghiţă planează una dintre cele mai grave acuzaţii care au fost aduse în ultimii ani: că este şi parlamentar şi ofiţer acoperit în acelaşi timp, acuzaţii pe care Ghiţă n-a putut sau n-a reuşit să le demonteze până acum.

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu