Carei: la furat de tablă de aluminiu

• publicat la: 3 februarie 2013
Carei: la furat de tablă de aluminiu

În data de 01.02.2013, Csaba B, de 23 ani, a luat-o cu forţa de pe strada Câmpului din Tăşnad  pe Iulia M, de 25 ani, concubina fratelui său, a imobilizat-o şi sub ameninţări a târât-o pe strada respectivă, cu intenţia de a o duce în satul Sudurău  unde locuieşte o soră a acestuia. Cazul a fost sesizat de un localnic prin SNUAU 112, în jurul orei 15,53., alertat de strigătul după ajutor al victimei. Astfel, în zona respectivă s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei orăşeneşti Tăşnad care au reuşit prinderea şi identificarea autorului.  Acesta a fost reţinut 24 de ore în arestul IPJ Satu Mare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, iar în data de 02.02.2013 a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, faţă de acesta fiind luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 29 de zile.

La data de 01.02.2013, în jurul orelor 15,30, patrula de siguranţă publică formată dintr-un poliţist şi un jandarm efectua serviciul de patrulare pe str Uzinei din muncipiul Carei ocazie cu care i-au  surprins pe Gyorgy M., de 20 ani şi Attila G., de 32 ani  în timp ce sustrăgeau bucăţi de tablă din aluminiu din curtea unei societăţi comerciale. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că întreaga cantitate de tablă, aproximativ 30 kg, în valoare de 500 lei , urma să fie valorificată la un punct de colectare de pe raza municipiului Carei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Lasati un comentariu