Competiţie Business Plan la CT Iuliu Maniu

• publicat la: 28 februarie 2013
Competiţie Business Plan la CT Iuliu Maniu
Colegiul Tehnic “ Iuliu Maniu” a organizat  competitia Business Plan pentru firmele de exercitiu, etapa locală, ce vine în sprijinul dezvoltării competenţelor antreprenoriale ale elevilor, facilitând corelarea pregătirii teoretice cu pregătirea practică a elevilor.
Competitia se adreseaza tuturor firmelor de exerciţiu înregistrate în anul şcolar 2012-2013 la Centrala Reţelei Firmelor de Exerciţiu din România (ROCT), fiind inclusă în Calendarul concursurilor naţionale şcolare, în anul scolar curent  şi presupune elaborarea de către elevii din firma de exerciţiu a unor planuri de afaceri pe care le-au prezentat în faţa unui juriu format din reprezentanţi ai sistemului de educaţie cu scopul de a forma, descoperi şi valorifica idei de afaceri valoroase.
În competiţie s-au înscris 4 firme de exerciţiu:
-FE DECO FOR ALL SRL-Prof. coordonator Ec. Naghiu Aurelia
-FE TRANSPORT SRL- Prof. coordonator Ec. Oarga Alina
-FE RED AND BROWN SRL- Prof. coordonator ing. Mos Augustin
-FE JAMEIA EVENTS SRL- Prof. coordonator Ec. Oarga Alina
Fiecare firmă a fost reprezentată de către 2 elevi. Proiectele au fost prezentate în format PPT cu o durată de  maximum 30 minute pe proiect.
Membrii comisiei de evaluare au fost: preşedinte prof. Micovschi Adrian, secretar prof. ing.Gheorghe Gheorghe, evaluator 1  prof. ing. Oprea Dorina, evaluator 2 prof. ec. Oros Anita.
În urma evaluării a fost desemnat câştigător proiectul firmei de exerciţiu  JAMEIA EVENTS SRL,cu obiect de activitate organizarea de evenimente, reprezentată de elevii Pop Sorina şi Costin Cosmin, din clasa a XI-a C.
Conducerea Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu” felicită toţi participanţii şi le urează succes la faza judeţeană a competiţiei care va avea loc la Grup Şcolar Economic „Gheorghe Dragoş” Satu Mare.
redacţia

comentarii

de Elev la 12 martie 2013 - 20:00

Numai ar fi bine ca si alti elevi sa stie despre aceste activitati si nu din ziare sa afle ca ce s-a intamplat. Poate si altii ar fi vrut sa participe.

Lasati un comentariu