Fotbal:Victoria 2008 Carei în pregătire

• publicat la: 19 februarie 2013
Fotbal:Victoria 2008 Carei în pregătire

După cinci săptămâni de pregătire în care, din păcate, din cauza timpului  și a terenurilor improprii pentru disputarea în condiții normale a unor jocuri amicale, trupa 97-98 FCM Victoria 2008 Carei s-a deplasat, duminică 17.02.2013, la Oradea. Adversar i-a fost trupa similară ca vârstă a  celor de la LPS Bihorul Oradea.
Meciul s-a disputat pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv Oradea pe durata a trei reprize de câte 30 de minute. A fost un test util și binevenit pentru perioada de pregătire în care ne aflăm. S-a urmărit, în primul rând readaptarea, în condiții de joc, a fotbaliștilor după o pauză destul de lungă. Pe parcursul meciului a fost rulat tot lotul deplasat.

La finalul celor trei reprize s-a consemnat scorul de 2 la 2, pentru echipa noastră a înscris Ovidiu Ardelean de două ori.

Lotul care a  făcut deplasarea la acest joc: Borlan Raul, Csajkos Marci, Cura Cristian, Costin Daniel, Kuzmos Dennis, Griszhaber Gabriel, Pușcas Marius, Petz Patrick, Vancea Alex, Pop Cristian, Lazea Gabriel, Ardelean Ovidiu, Szocsi Gerhard, Poszonyi Peter, Obis Thomas, Sabou Alin, Roșca Ionut, Rus Sebastian, Malinetescu Mark, Herman Martin, antrenor prof.Răzvan Nintaș. Nu au făcut deplasarea din motive de sănătate Imbuzan Cătălin și Fulop Nandor.

comentarii

de Keyzer Soze la 20 februarie 2013 - 10:33

poa sa dea cineva detalii despre Victoria Carei?
al cui e echipa?
cine o conduce?
planuri de viitor?

de inteleptul la 20 februarie 2013 - 14:48

Trebuie intrebat pe acei oameni pe mina carora a fost icredintata echipa orasului “Victori Carei” acum citiva ani,pe atunci cind erau si bani(2-4 miliarde pe an)din partea primariei(consiliului).Pe vorbele acelor indivizi s-a mers fara nicio garantie ani de zile,iar acum cand sint cluburi sportive care au demonstrat pana in prezent ca au valoare,nu sunt bagati in seama(sint considerati”kis geczik”).Oare scrima,handbalul,baschetul nu ar putea trai din acei bani? Sa nu vorbim de tenisul de masa,care prin munca lui Mircea Podoaba a ajuns in div.B acum citiva ani,dar nu a fost sustinut,iar sportivii lui de elita trebuie sa paraseasca Careiul pentra putea sa-si demaonstreze valoarea pentru alte cluburi din tara sau strainatate.

de sportivu la 20 februarie 2013 - 16:18

si in sport au bagat politica cei de la udmr ca daca nu sunt de la ei oamenii nu se primeste nici macar un lej la club.daca parintii si sponsorii nu ar fi nu am avea niciun sport in orasul carei.rusine la cei doi udmristi care conduc orasul carei

de podoba mircea la 20 februarie 2013 - 21:10

SPORTIVI PREGATITI LA TAPO CAREI, care in prezent sunt legitimati si joaca ptr. alte cluburi din tara si strainatate: Pink Mark-fost component al Centrului Olimpic Bistrita(medaliat la mai multe editii de Campionate Nationale),legitimat 3 ani ptr campioana Ungariei(BVSC BUDAPESTA),actualmente antrnor-jucator in div.A la CSM Arad; Sek Kristof-component al Centrului Olimpic Constanta si medaliat la Campionatele Nationale si Internationale;Maran Alin-Campion National al Romaniei la proba de simplu,locul 3 la Cupa Romaniei in 2012,multiplu medaliat la Campionatele Nationale si internationale,component al LPS CONSTANTA; Grad Anca-Campioana Nationala a Romaniei la cadeti si jun III cu CSM ARAD; Dari Helga-Campioana Nationala cu ROMGAZ MEDIAS in 2012;Heinrich Kevin-Vicecampion national cu echipa Clubului Elevilor -TAPO CAREI,actualmente legitimat la TG.SECUIESC; Keresztesi Kitty-Locul 4 in clasamentul National legitimata ptr LPS TG.MURES !!! DE ACESTI SPORTIVI SUT MANDRU !!!!!!!!!

de Horia Mărieș la 21 februarie 2013 - 02:49

@Podoabă Mircea = BRAVO !!! (y)

Lasati un comentariu