Invitaţie la Ardud

• publicat la: 11 februarie 2013
Invitaţie la Ardud

Partidul Național Liberal, Organizația de Tineret (TNL) Ardud, vă invită sâmbătă, 16.03.2013, ora 19:00 în incinta Sălii de Festivități a Orașului Ardud, să luați parte la un eveniment deosebit – Ziua Îndragostiţilor – Dragobete.

Ziua Îndrăgostiţilor este cea mai importantă sărbătoare în ceea ce priveşte persoanele care iubesc sincer şi necondiţionat. Sărbătoarea de Dragobete ( Vobritenia ) este considerată echivalentul sărbătorii Valentine’s Day, sau ziua Sfântului Valentin, sărbătoare a iubirii. Etimologia cuvântului a fost dezbătută de numeroși etnologi și filologi, propunându-se variate explicații pentru originea sa. Dragobetele este o sarbatoare cu o traditie relativ noua , avand o “vechime” in jurul a 170-180 de ani de la patrunderea ei in teritoriile romanesti si păstrate cu precădere în nord-estul ,sudul-estul și sud-vestul României.

Cu ocazia acestui eveniment, Organizaţia de Tineret (TNL) Ardud, va oficia Căsătorii de probă, valabile 24 de ore, în cadrul cărora îndrăgostiţii vor trebui sa treacă anumite probe şi să convingă călăuzele spirituale, îngerul şi demonul, de faptul că se potrivesc şi că merită să fie denumiţi îndrăgostiţii evenimentului.

Atmosfera va fi întreţinută de un tânăr talentat al oraşului Ardud, DJ Berty.

 

 

Lasati un comentariu