Careiean prins la furat în Satu Mare

• publicat la: 8 March 2013
Careiean prins la furat în Satu Mare

În data de 07.03.2013, lucrătorii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, linia de muncă ,,Furturi din auto”, au reușit identificarea numitului K. Attila de 36 ani din municipiul Carei, ca fiind autorul unui furt de bicicletă comis pe stradă în data de 18/19.02.2013 în municipiul Satu Mare, faptă rămasă inițial cu autor neidentificat. Prejudiciul în valoare de 350 lei, a fost recuperat și restituit părții vătămate. Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate în vederea documentării întregii activități infracționale.

În data de 07.03.2013, în jurul orelor 14,00, lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale au reușit prinderea numitului G. Karolyi de 30 ani din Satu Mare, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 4 ani și 6 luni pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Cel în cauză a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În data de 07.03.2013, orele 17.22, Poliția municipiului Satu Mare a fost sesizată telefonic de către B. Cristina, angajată la un supermarket din municipiul Satu Mare, despre faptul că în jurul orelor 17,18, o scară din lemn a căzut în capul minorului G. E. de 3 ani, care se afla în incinta magazinului împreună cu părinții. Minorul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean I Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma investigațiilor de specialitate efectuate, nu au fost scoase în evidență leziuni traumatice osoase. În cauză s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 07.03.2013, ora 23.45 Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către C. Marius, vânzător la  o stație Peco din municipiul Satu Mare, cu privire la comiterea unei infracțiuni de tâlhărie. Polițiștii sosoiți la fața locului au stabilit faptul că în incinta staţiei Peco erau de serviciu doi lucrători, un bărbat și o femeie, care au fost ameninţaţi cu un cuţit de către un individ care avea fața acoperită cu un fular, și care a luat din sertarul casei de marcat suma de 200 lei, bani proveniţi din încasări. Cei doi angajaţi nu au fost agresaţi fizic de catre agresor. În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării  și tragerii la răspundere penală a autorului infracțiunii de tâlhărie.

 

Lasati un comentariu