Au alimentat şi …au fugit

• publicat la: 24 aprilie 2013
Au alimentat şi …au fugit

 In noaptea de 22/23 aprilie a.c., în jurul orei  3,30  am fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112,  despre faptul că în municipiul Baia Mare,  jud. Maramureș, doi bărbați care se aflau într-un autoturism marca VW,  au alimentat carburant la o stație ”Lukoyl”  din municipiu , și fără să plătească s-au îndreptat spre Satu Mare.

  În urma activităților efectuate de către agenții de ordine și siguranță publică împreună cu polițiști din cadrul Biroului investigații criminale autorii au fost  identificați și prinși .

   Este vorba de  J. CORNEL, de 23 ani și  P. B., de 17 ani ambii din Satu Mare. Din cercetări  rezultă faptul că cei doi au furat numerele de înmatriculare de pe un autoturism din apropierea stației de carburant , le-au montat pe autoturismul în care se aflau iar după ce au alimentat au părăsit stația fără să plătească.

Cei doi  au fost predați polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare.

La data de 23.04.2013 orele 10.50, polițiștii  Postului Poliție Comunal  Moftin, l-au depistat în trafic, pe C.GHEORGHE de 26 ani, domiciliat în Moftinu Mic, care circula în localitate cu un moped, fără număr de înregistrate și fără a  poseda permis de conducere de nici o categorie.           

  In aceesi situație se află si minorul T. G.de 16 ani din comuna Tîrșolț, care a condus în localitatea Aliceni un moped neînmatriculat și fără permis.  Celor doi li s-a întocmit dosar penal.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 96 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.117 lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 41 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 11.680 lei.

 

Lasati un comentariu