CJ vă invită la plantări masive de puieţi

• publicat la: 17 aprilie 2013
CJ vă invită la plantări masive de puieţi

Consiliul Judeţean Satu Mare în parteneriat cu Ocolul Silvic Satu Mare, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Plantam Fapte Bune şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare organizează vineri, 19 aprilie, o acţiune de împădurire la Noroieni. 

Acţiunea Consiliului Judeţean Satu Mare se înscrie într-o campanie mai amplă în cadrul căreia vor fi plantaţi nu mai puţin de 100.000 de puieţi, în colaborare cu primăriile din Acâş, Culciu, Doba, Medieşu Aurit, Oraşu Nou, Păuleşti, Santău, Tăşnad, Urziceni şi Crucişor.

 La Noroieni, în zona drumului judeţean DJ 194, între localităţile Lazuri şi Noroieni pe lungimea de 3 km, pe ambele părţi ale drumului, vor fi plantaţi 3.000 de puieţi, de către angajaţii Consiliului Judeţean, voluntari ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului şi elevi din şcolile sătmărene.

 Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, îi invită pe toţi sătmărenii care vor să participe la această campanie să se înscrie la CJ, la telefon 0261/805159 sau vineri la faţa locului. „Consiliul Judeţean asigură transportul până la Noroieni, precum şi uneltele necesare. Sper să fie o acţiune reuşită şi să o repetăm şi pe viitor”, a spus Adrian Ştef.

redacţia

comentarii

de Horia Mărieș la 18 aprilie 2013 - 05:12

E foarte bine că se plantează puieți și să se facă împăduriri. Lumea va putea să se odihnească la umbră în aer curat.

Prin contrast însă, pe lângă puieți, ies încet-încet la iveală scaieții, urzicile și frunzele de brusture.

Credeam că doar Bucureștiul este centrul balcanismului în ale politichiei, locul în care aleșii se fac de fecale unul pe altul prin mijloacele media cum ar fi televiziunile centrale și ziarele tipărite sau cele online.

Credeam că în Ardeal lumea este mult mai civilizată, că un conflict minor se poate rezolva liniștit, pașnic, pe lângă o slănină friptă și o horincă curată. Constat că nu.

A fost suficientă o foarte mică scânteie apărută în colțul numit „Gura târgului” al unui ziar local sătmărean, pentru ca la suprafața apei, relativ limpezi până acum, să iasă la iveală toate gunoaiele fetide.

Poate că este mai bine așa, alegătorii se vor lămuri mai repede ce caractere josnice și infecte îi reprezintă la cele mai înalte niveluri cum ar fi vicepreședinția CJ si Senatul RO, și nu-i vor mai băga în seamă de loc la viitoarele alegeri locale și parlamentare.

Trageți tare fraților, trageți tare unul în altul cu toate pistoalele posibile, scoateți repede tot jegul la iveală, ca să ne lămurim definitiv cu voi, dar mai ales ca să ne lămurim cât de lipsiți de caracter și cât de țărani sunteți. Succesuri gagiilor, e chiar pasionant ce puneți voi la cale.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_ni2TqLRsOs

de Miklos la 18 aprilie 2013 - 08:21

Viceprimarul este un mare „nimic”, o nulitate infecta

de Prostul satului. la 18 aprilie 2013 - 09:30

@ Horia Mărieș ,
Acum sa va vedea adevarata fata a celor care ne conduc,bat joc de noi.
Aceste specimene ne-au facut de ras de-a lungul anilor.
Macar acum aflam de ce santem marginalizati si vazuti asa de bine la nivel Central.
Jud.Satu Mare un fief al mafiotilor,Stat in Stat.
Datii inainte,macar acum vom putea afla ce hram poarta fiecare.
Sper ca acum se va rupe si hartia igienic numita GNV.
Spor la traba!!!!

de Horia Mărieș la 18 aprilie 2013 - 21:08

@Prostul satului. la 18 April 2013 – 09:30

Ce vă spuneam azi dimineață? Iese jegul la iveală:

de Horia Mărieș la 18 aprilie 2013 - 21:12

@ Miklos la 18 April 2013 – 08:21

La care „viceprimar” vă referiți?

Ca să știu dacă trebuie să vă dau dreptate sau nu.

de Horia Mărieș la 20 aprilie 2013 - 19:07

Să fiu cinstit, mă așteptam ca în acest sfârșit de săptămână să iasă o păruială pe cinste între vechii amici Mircea și Valer. N-am avut parte, mare păcat, se pare că au amânat-o pentru săptămâna viitoare, la Satu Mare.

Este oare spital de urgență la Sătmar? Este Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Nu de alta, dar unul dintre cei doi s-ar putea să aibă nevoie.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aR4sTC_7FFM

de Horia Mărieș la 20 aprilie 2013 - 20:11

Întreb din nou: S-a pregătit un salon de demnitar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare? Va fi sigur nevoie de el.

Unii scriu deschis. S-au molipsit de la Kovács Jenö.

http://www.cotidianul.ro/scrisoare-deschisa-catre-tata-socru-al-psd-211763/

de Horia Mărieș la 21 aprilie 2013 - 03:31

Acum nu mai am nici un dubiu. Este neapărat nevoie să fie rezervat un salon de demnitar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Va fi sigur nevoie de el. Săptămâna viitoare se va lăsa cu cucuie și cu capete sparte la Sătmar. De data asta vorbește Mircea.

http://www.nasul.tv/2013/04/19/razboi-total-in-psd-satu-mare-dezvaluiri-socante-despre-senatorul-valer-marian/

de Horia Mărieș la 21 aprilie 2013 - 04:43

Vuiește și Bucovina.
Sunt făcuți cunoscuți în zonă gladiatorii sătmăreni.

Bucovina Tv este o televiziune regională cu acoperire în județele Suceava și Botoșani ce emite 24 de ore, 7 zile pe săptămână:

http://www.youtube.com/watch?v=cT8dOCc1It0

de Horia Mărieș la 22 aprilie 2013 - 21:58

La această pagină (articol) ar trebui să scriu despre puieți.

Dar fiindcă am fost lipsit de inspirație si am inserat niste comentarii pe aici legate de o altă temă, mă simt obligat să finalizez tema tot aici.

Azi o curs sânge, probabil că pansamentele au fost puse la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

Luni, 22 aprilie 2013, de la ora 13, în sediul USL Satu Mare, vicepreşedintele Organizaţiei judeţene, preşedintele celei municipale şi primar al capitalei de judeţ, dr. Dorel Coica, a susţinut o conferinţă de presă. vorbitorul a subliniat faptul că singura temă pe care o prezintă este cea privind decizia Biroului Executiv Judeţean al PSD Satu Mare de a propune Organizaţiei nr. 10 din care face parte senatorul Valer Marian, excluderea acestuia din partid. „Din acest moment, senatorul Valer Marian nu ne mai reprezintă pe nimeni din PSD şi nici din USL.”

Nu mai insit, o să puteți citi alte amănunte în presa locală. Nu cred însă că subiectul este definitiv închis, probabil că senatorul Valer Marian va da replica în GNV si îi va acoperi de fecale pe toți foștii lui prieteni și susținători din județ și de aiurea.

Abia aștept, sună destul de palpitant, vor ieși multe alte minuni la inveală.

de Horia Mărieș la 22 aprilie 2013 - 22:27

Ce v-am zis?

Superactivul și extraexcitatul senator PSD de Satu Mare, Valer Marian, a depus ieri 21 aprilie 2013 (? – ieri a fost totuși duminică) la Senat o interpelare adresată ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova, având ca obiect “Demiterea şefului Secţiei Drumuri Naţionale Satu Mare”.

Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a depus tot ieri 21 aprilie 2013 (? – ieri a fost totuși duminică) la Senat o interpelare adresată ministrului Administraţiei şi Internelor, Radu Stroe, având ca obiect “Sancţionarea disciplinară şi penală a şefului Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare”.

Pe de altă parte, în GNV, format .pdf din data de Marţi, 23 aprilie 2013, la pagina 5, „În ajun de Sfântul Gheorghe
Senatorul Marian ripostează ferm mişeilor”: (înșirăm „mișeii”, l-am citat doar pe senatorul Valer Marian, n-avem absolut nici o contribuție la listă) Govor Mircea Vasile Gheorghe, Ponta Viorel Victor, Dragnea Liviu Nicolae, posturile de televiziune Nord-Vest TV, B1TV şi Naşul TV, Coica Dorel Costel Michel.

PĂZEA !!!
=========

(Va curge din nou sânge mâine în Sătmar, pregătiți vă rog …urgent…Spitalul de Urgență Județean Satu Mare.)

– Marţi, 23.04.2013, orele 12, senatorul Valer Marian va organiza o amplă conferinţă de presă pe terasa de lângă redacţia ziarului Gazeta de Nord-Vest.

– Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, va fi prezent în data de 23.04.2013 în municipiul Carei, unde a fost invitat să participe la adunarea cetăţenilor din Ianculeşti, la orele 14 (pentru dezbaterea unor probleme legate de păşunea, drumul, şcoala şi grădiniţa din sat) iar, de la orele 16, va acorda audienţe la sediul local al PSD, după care va efectua anumite verificări la Spitalul municipal şi la Azilul de bătrâni din Carei, în baza unor sesizări şi informaţii
primite mai recent.

de Horia Mărieș la 22 aprilie 2013 - 22:36

🙂 Doamne, ce cloacă! 🙂

Lasati un comentariu