Curăţaţi-vă corpul de toxine în trei zile!

• publicat la: 3 aprilie 2013
Curăţaţi-vă corpul de toxine în trei zile!

Acumularea de substanţe moarte ca deşeuri în organism reprezintă cauza majorităţii bolilor şi întârzie procesul de refacere. Eliminarea toxinelor trebuie să se facă pe căi naturale: plămâni, porii pielii, rinichi şi intestine.

Intestinele elimină resturile de alimente, celulele şi ţesuturile uzate prin activitatea organismului. Dacă nu sunt evacuate, proteinele intră în putrefacţie şi dau acidoză. Aşadar, eliminarea lor este primul pas către îmbunătăţirea stării generale de sănătate.

Iată cea mai eficientă metodă de detoxifiere a organismului.

Dimineaţa, la trezire, beţi un pahar mare de apă în care aţi amestecat o linguriţă de sulfat de sodiu (sare amară). Scopul este atragerea în intestine a tuturor substanţelor toxice şi a reziduurilor şi eliminarea lor.

Pentru a preveni deshidratarea corpului, beţi 2 l de sucuri de citrice prospăt preparat (grepfrut, lămâi sau portocale). Beţi primul pahar la o jumătate de oră după soluţia salină. Continuaţi cu câte un pahar la 30 de minute. Beţi cu înghiţituri mici.

Nu mâncaţi nimic toată ziua! Spre seară, dacă vi se face foame, mâncaţi câteva portocale, grepfrut sau puţină ţelină. Repetaţi această operaţiune trei zile la rând.

Din a patra zi începeţi să mâncaţi legume şi fructe, astfel: dimineaţa, o porţie din 3-4 fructe de sezon, tăiate felii sau rase, îndulcite cu miere şi presărate cu 8 linguriţe de nuci sau migdale rase. După două ore, beţi suc proaspăt de legume sau fructe.

Sfaturi pentru o viaţă sănătoasă

Evitaţi aerul închis!
Faceţi exerciţii de respiraţie şi plimbaţi-vă în aer liber ca să vă oxigenaţi sângele!
Faceţi duş în fiecare zi! În felul acesta, porii pielii vor rămâne deschişi.
Evitaţi alcoolul şi produsele pe bază de carne, pentru buna funcţionare a rinichilor!

Trei sucuri vindecătoare

Sucul de morcov ajută digestia

Sucul de morcovi stimulează pofta de mâncare şi ajută digestia. Este sursa cea mai bogată în vitamina A, uşor asimilabilă, şi conţine cantităţi însemnate din vitaminele D2, C, E, D, F. Reprezintă un ajutor preţios în menţinerea structurii osoase a dinţilor. Se pot consuma între 0,5 şi 4 litri pe zi. Femeile gravide trebuie să bea mult suc de morcovi în ultimele luni de sarcină, ca să evite riscul lipsei de calciu atât la mamă, cât şi la bebeluş.

Pătrunjelul, bun împotriva pietrelor la rinichi

Sucul de pătrunjel este unul dintre cele mai tari sucuri şi, de aceea, nu trebuie luat în cantităţi mari deodată. Pătrunjelul este un aliment excelent în tratamentul infecţiilor căilor genito-urinare. Este de ajutor şi în cazul pietrelor la rinichi. Puteţi să-l amestecaţi cu sucul de morcovi, de ţelină, lăptucă sau spanac.

sursa clicksanatate.ro

Lasati un comentariu