Gala Consiliului Școlar al Elevilor de la Liceul Teoretic

• publicat la: 6 aprilie 2013
Gala Consiliului Școlar al Elevilor de la Liceul Teoretic

 

În ultima zi a săptămânii Școala Altfel care anul acesta s-a desfășurat sub deviza „Să știi mai multe să fii mai bun”, Liceul Teoretic Carei și-a deschis porțile pentru a-și prezenta oferta educațională viitorilor absolvenți de școală gimnazială.

Ziua porților deschise a debutat cu un cuvânt de bun venit al prof. Rodica Pop, director adjunct al instituției, prof. Mențiu Gabriela și al președintelui Consiliului Școlar al Elevilor, Erik Keszler.A urmat o demonstrație a majoretelor liceului bine primită de public.

Elevii claselor a opta de la scolile gimnaziale au fost întampinați de zâmbetele călduroase ale elevilor din clasa a noua care le-au prezentat  întreaga școală, iar la sfârșitul turului aceștia au avut posibilitatea de a urmari spectacolul din sala festiva.

Demonstrația Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Satu Mare a stârnit interesul elevilor, mai ales că aceștia au avut posibilitatea să coboare pe tiroliană.

Manifestările culturale dedicate Zilei Porților Deschise ale Liceului Teoretic Carei au avut un punct culminant în Gala Consiliului Școlar al Elevilor dedicată împlinirii a 15 ani de existență și promovării elevilor talentați din școală.

Spectacolul de gală a reunit cei mai talentați elevi ai liceului, pregătiți de profesorii Pașca Vlad, Lorincz Szilveszter, Cătălina Curceanu, Mariana Vulcan, Szucs Jozsef și Bagossy Zoltan.

Rând pe rând au evoluat în fața celor care au umplut până la refuz Sala Festivă a liceului grupul folcloric vocal-instrumental „Crenguța” , solista de muzică populară, Roxana Șichet, pianista Kanya Julia, Adina Doiciar, chitară clasică, solistele de muzică ușoară, Altfater Andrea, Vitez Julia, Andrada Spanci și Mălina Latiș, un grup de dansatori de la clubul Lead and Folow și dansatorii Claudian Șiman și Adela Dobocan.

Programul dedicat zilei francofoniei,in memoria fostului elev Pocsi Szabolcs, a conținut recitari de poezii, un dans realizat de Claudian Șiman împreună cu prof. Dana Pop, o melodie interpretată de clasa a X-a E si o piesa de teatru  din care au făcut parte elevii liceului dar și profesorii acestuia. Poeziile, coloana sonoră a dansului, melodia și piesa de teatru au fost în limba franceză iar la piesa de teatru s-a facut și traducerea într-o manieră originală și amuzantă.

Spectacolul antrenant, aplaudat îndelung de public, a încheiat Ziua porților deschise la Liceul Teoretic Carei.

La una dintre intrările în liceu elevii au putut sa achiziționeze obiecte realizate de voluntarii S.N.A.C. ai liceului împreuna cu pensionarii de la c.i.a.s. „Alexandru” Carei,iar banii strânși vor fi donați.

Și micuții elevi de clasa a V-a au fost implicați, aceștia au vândut felicitarile și magneții de bucătarie în prima parte a zilei.

Andreea Moisei

comentarii

de Pentru organizatorii la 8 aprilie 2013 - 10:00

Cel mai buna solista muzica ati uitat sa invitati es vorba despre domnisoara Anita Nagy eu cred ca si el merita atata 😉

de pentru tulipanul de sus la 8 aprilie 2013 - 10:48

vezi „daca citeste la tine” numai videke ca nu stii sa te exprimi si te faci de tot rasul?
cum sa intelegeti atunci ce se intampla daca nu stiti romaneste?

Lasati un comentariu