Salbă de medalii pentru karateka din Carei

• publicat la: 29 aprilie 2013
Salbă de medalii pentru karateka din Carei

În data de 27 04 2013, karateka din  Carei, de la CS Karate Do B.F.K.S. au participat la competiţia internaţională  „VII. MITSUYA-KAI-International Karate Cup” organizată în oraşul Mátészalka din Ungaria.La competiţie au participat peste 100 de karateka din Ungaria şi România.

Echipa din Carei, condusă de antrenorul Dărăban Gheorghe şi vicepreşedintele Bartincki Lajos au obţinut rezultate remarcabile:

Şase medalii de aur la proba de kata individual, o medalie de argint şi două medalii de bronz la kumite individual.

Bartincki Attila: două medalii de aur la probele de kata 15-16 ani, respectiv 17-18 ani şi o medalie de bronz la proba de kumite

Knecht Vivien: medalie de aur la proba de kata 13-14 ani

Mateş Şerban: medalie de aur la proba de kata 13-14 ani

Medvei Edvin: medalie de aur la proba de kata 11-12 ani şi medalie de argint la proba de kumite

Knecht Patrik: medalie de aur la proba de kata 9-10 ani şi medalie de bronz la proba de kumite.

 

Tot în aceeaşi dată, sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale, la Bucureşti, în Sala de Sport din incinta Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” , s-a organizat Campionatul Naţional Universitar de Karate.

Karateka careiană, Fazekas Orsolya, legitimată la CS Karate Do B.F.K.S. Carei, a reprezentat, împreună cu doi colegi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Tîrgu Mureş, devenind vicecampioană naţională universitară la proba de kumite feminin.

Echipa a fost sprijinită şi susţinută de către dr. Fazekas György, antrenor şi preşedintele clubului sportiv Karate Do B.F.K.S. Carei.

 

comentarii

de podoba mircea la 29 aprilie 2013 - 15:18

felicitari ptr rez frumoase obtinute

Lasati un comentariu