Violenţe la Căpleni.Victima a ajuns la spital

• publicat la: 28 aprilie 2013
Violenţe la Căpleni.Victima a ajuns la spital

La data de 27.04.2013 orele 21.25 lucrătorii Secției 7 Poliție Rurală Carei, au fost sesizați telefonic prin Serviciul Apeluri Urgențe 112, despre faptul că un tânar de 21 ani, domiciliat în Căpleni, a fost lovit pe stradă, în apropierea unui bar din localitate, de către numitul L. Tamaș, fiind transportat la Spitalul Carei,pentru îngrijiri medicale.

             În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în urma unor discuții contradictorii între cei doi și pe fondul consumului de alcool, numitul L. Tamaș de 27 ani, domiciliat în Căpleni, l-a lovit cu pumnul în zona capului.

            Autorul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe.

In data de 27.04.2013 în jurul orei 22.20, numitul E.Andrei de 61 ani din comuna Turulung,  județul Satu Mare, a condus autoturismul marca Suzuky , pe D.C 8 în localitatea Gherța Mare, neînmatriculat și având aplicate plăcuțe cu numere false de înmatriculare.

             Susnumitului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul sîvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu numere false.

La data de 27.04.2013, în jurul orelor 21:00, intre localitățile . Halmeu si Halmeu Vii, T. Nicolae, de 49 de ani, din Batarci fara ocupatie, conducând autoturismul proprietate privata, pe fondul efectuarii unei depașiri neregulamentare a intrat in coliziune cu un autoturism  marca VW condus regulamnetar din sens opus de catre un barbat de 63 ani.

             In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a conducătorului autoturismului VW .

 

 

Lasati un comentariu