Oaspeţi la Clubul Elevilor

• publicat la: 2 aprilie 2013
Oaspeţi la Clubul Elevilor

O brigadă din Ministerul Educaţiei Naţionale este prezentă în această săptămână în judeţul Satu Mare, participând astăzi la o zi metodică la Clubul Elevilor din Carei. Evenimentul s-a desfăşurat la sediul instituţiei, dar şi  în incinta Castelului din Carei, în cadrul programului „Să ştii mai multe să fii mai bun”. Cercul pedagogic  a fost structurat pe două activităţi: cultural-artistică şi tehnico-aplicativă.

Partea  cultural-artistică a constat dintr-o „incursiune coregrafică” ce a prezentat în succesiune mai multe stiluri de dans: latino, rock and roll, dans de caracter, jazz balet, dans de revistă şi folclor stilizat şi contemporan. Toate acestea au fost susţinute de elevii pregătiţi de instr. Cătălina Curceanu.

Activitatea tehnico-aplicativă s-a desfăşurat sub genericul „Să fii cel mai bun la karting”, o competiţie contracronometru la grupa de avansaţi a elevilor coordonaţi de maistrul Ioan Mille.

Alături de gazdele de la Clubul elevilor Carei,de primarul Kovacs Eugen si de inspectorul Emil Petcu din Primăria Carei, la eveniment au luat parte reprezentanţi ai Palatului Copiilor din Satu Mare, Clubului  Elevilor din Tăşnad şi Negreşti Oaş . La finalul activităţilor de marţi a fost prezentată o mică sinteză sub forma unui colaj de imagini a fiecărui cerc de activităţi.

Cei prezenti au avut posibilitatea de a face un tur al Castelului, participând apoi  la discutiile  finale şi  concluziilor. Din cadrul Ministerului  Educaţiei Naţionale a fost prezent Inspectorul general în activităţi extraşcolare, Rodica Cherciu, şi inspectorul în activităţi extraşcolare Crina Leş din cadrul  ISJ Satu Mare.

Deşi iniţial activitatea era prevăzută pentru joi, 4 aprilie, datorită unor modificări de ultimă oră, aceasta s-a ţinut în cursul zilei de marţi, 2 aprilie.

 

redacţia

 

Lasati un comentariu