Avocatul Poporului acordă audienţe

• publicat la: 14 mai 2013
Avocatul Poporului acordă audienţe

Biroul Teritorial Oradea al instituţiei Avocatul Poporului va susţine, în data de 16 mai, o nouă sesiune de audienţe la Satu Mare cu scopul de a veni în sprijinul cetăţenilor din judeţ. Audienţele vor avea loc în sala Consilii XXI, la parterul Palatului Administrativ, între orele 10- 16.

Instituţiei Avocatul Poporului i se poate adresa orice persoana fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepţia autorităţii judecătoreşti.

Petiţia trebuie să cuprindă informaţii complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate (nume, prenume, domiciliu); drepturile şi libertăţile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzierii sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona cererea, menţiunea obligatorie dacă petiţia face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanţei judecătoreşti sau dacă a format obiectul unei judecăţi, precizarea autorităţilor publice care au fost sesizate anterior. Totodată, la cerere se anexează actele doveditoare (în copie).

comentarii

de birocratie la 18 mai 2013 - 10:55

aceasta este frectie la picior de lemn, de niste cori vopsite.

Lasati un comentariu