Preşedintele continuă băile de mulţime la Sâmbra Oilor

• publicat la: 12 mai 2013
Preşedintele continuă băile de mulţime la Sâmbra Oilor

Aşa cum ne-a obişnuit în ultima vreme, preşedintele îşi continuă, sub diverse pretexte, plimbările prin ţară „în mijlocul oamenilor”,  participând de această dată la sărbătoarea „Sâmbra Oilor”, în localitatea Certeze din judeţul Satu-Mare, după ce ieri a vizitat comuna Peştera din Constanţa.

Traian Băsescu a nu a ratat ocazia şi  s-a fotografiat alături de diverşi participanţi la sărbătoare aşa cum a procedat, de altfel şi sâmbătă, mimând un Traian Băsescu afabil, „înconjurat de mulţime”, ce mai, un om din popor.

Acum, fotografiile îl înfăţişează  purtând pe cap un clop şi având pe umăr o traistă populară.

Discursul președintelui s-a vrut calibrat, de asemenea, după importanța evenimentului, Sâmbra Oilor fiind cea mai mare sărbătoare din judeţul Satu Mare.

Și s-a adresat oamenilor lăudându-i pentru românismul pe care l-au păstrat nealterat, pentru priceperea lor de a fi înțeles că bunăstarea vine din muncă (sic!), dar și, culmea ironiei, pentru că nu e atâta distrugere prin păduri, ca în alte părţi.

“Oşenii când merg în pământ merg cu ţara lor după ei”, a conchis Traian Băsescu, după care s-a fotografiat, imortalizând momentul.

A invocat și pagini importante de istorie națională amintind despre tradițiile de secole, frumoasele costume oșenești…

Administraţia prezidenţială a fost extrem de promptă informând de fiecare dată, prin comunicate,  „programul preşedintelui”.

Fotografiile de la sărbătoarea „Sâmbra Oilor” au apărut, cum altfel, şi pe Facebook. Însoţite, pentru a spulbera  dubiul cârcotaşilor,  şi de un mesaj:  „Alături de Preşedintele Nostru”.

Relatările recente  privind deplasările tot mai dese ale lui Băsescu dau semne că „reevaluarea”  acestuia e în toi.

Şi, chiar dacă nu mai departe de ieri se declara de ochii lumii „independent de câteva luni” afirmând că independenţa  „este cea mai bună în politică”,  Traian Băsescu  una spune şi alta fumează, fiind, în fapt,  locomotiva  Mişcării Populare,  ca să nu mai spunem că independent ar fi trebuit  să fie  încă din 2004, de când a devenit preşedintele României.

sursa cotidianul.ro

comentarii

de coriolan la 12 mai 2013 - 16:58

Vai de amaratul asta!Degeaba-si doreste refacerea imaginii, nu merge!

Lasati un comentariu