Descinderi la Carei.Grupare ce producea ilegal ţigarete,destructurată

• publicat la: 21 June 2013
Descinderi la Carei.Grupare ce producea ilegal ţigarete,destructurată

Peste o tonă şi jumătate de tutun, trei utilaje destinate prelucrării tutunului, mai multe echipamente pentru confecționat țigarete, bani şi o armă de vânătoare, au fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării, în urma mai multor percheziţii efectuate ieri, 20 iunie, în judeţul Satu Mare.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate  Satu Mare  -  Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei, au efectuat, la data de 20 iunie a.c., nouă percheziţii în municipiul Carei, judeţul Satu Mare, la membrii unei reţele infracţionale cu preocupări ilicite pe linia producerii de produse accizabile ce intră sub incidenţa sistemului de antrepozitare fiscală competentă, fapte prevăzute şi pedepsite de Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal.

Totodată, poliţiştii au pus în executare 30 de mandate de aducere.

La acţiune au participat şi poliţişti criminaliști, de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Poliţiei Municipiului Carei şi ai B.C.C.O. Oradea, precum și inspectori vamali din cadrul D.J.A.O.V. Satu Mare.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate 1.523 kg de tutun, prejudiciul estimat de inspectorii din cadrul D.J.A.O.V. Satu Mare fiind de aproximativ 550.000 de lei.Suspectii comercializau pe internet atat tigaretele cat si accesoriile de producere a acestora.

De asemenea, a mai fost ridicată o armă de vânătoare, trei utilaje destinate prelucrării tutunului, mai multe echipamente pentru confecționat țigarete,19 telefoane mobile,un laptop, două cântare electronice şi 7.080 de lei. Toate bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Suspecţii au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. Până în prezent, două persoane au fost reținute.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul S.R.I.

Sursa: Poliţia Satu Mare

comentarii

de tzighi la 21 June 2013 - 16:04

ce faceau in spate la piata se vindea la intrare la piata si banutii se imparteau la…cine trebuia si la cine plateste de ani de zile curentu si apa si gunoiu pe doina…ca nu din salar de primari se cumpara case…..
cine a facut tzighi este anchetat si cine a primit banii e mare om acum ca numa din fotbal si faina nu iese de atatea case….

Lasati un comentariu