Poliţiştii destructureză o grupare de traficanţi de droguri

• publicat la: 11 iunie 2013
Poliţiştii destructureză o grupare de traficanţi de droguri

În urma a 5 percheziţii efectuate în municipiul Satu Mare de poliţiştii specializaţi  în combaterea criminalităţii organizate, a fost destructurată o grupare  infracţională cu preocupări pe linia traficului de droguri de mare risc. 

În această dimineaţă poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat 5 percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare alte 5 mandate de aducere, pentru destructurarea unei grupări infracţionale cu preocupări pe linia traficului de droguri de mare risc.

În urma percheziţiilor s-au ridicat 62 grame cannabis, un pistol, un cântar electronic utilizat la cântărirea drogurilor, două pipe pentru consum de droguri şi 7 telefoane.

După terminarea percheziţiilor domiciliare, cei cinci membri ai grupării infracţionale – S.D.G., 23 de ani, S.V., 26 de ani, G.L., 24 de ani, C.A.L., 20 de ani şi M.R.P., 23 de ani –  au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare pentru a fi audiaţi de către procurori şi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunile au fost derulate cu sprijinul  poliţiştilor  Serviciului de Acţiuni Speciale  şi al criminaliştilor din cadrul I.P.J Satu Mare, precum şi al D.O.S. – I.G.P.R.

Lasati un comentariu